Verča (28): Svedl mě soused. Až pak mi došlo, proč to udělal. Nejraději bych se odstěhovala

žena
Zdroj: Freepik

Veronice začal nadbíhat její soused. Netrvalo dlouho a jeho kouzlu podlehla a zamilovala se. Ukázalo se však, že ji chtěl dostat do postele z jiného důvodu, než si myslela.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 17. 04. 2021 07:30

Pracuji jako kadeřnice, a protože už dlouho kvůli pandemii nestříhám, musela jsem vzít brigádu u kamarádky v obchodě. Neuspokojuje mě to, ale něco dělat musím, a tak to snáším a čekám, až zase půjdu do salónu.

Choval se ke mně moc mile

Dala jsem dokonce sousedům do schránek svoje vizitky s lístečkem, že až vše otevřou, moc ráda je ostříhám. Jeden soused mě zahlédl, zrovna když jsem je házela do schránek, a pozdravili jsme se. Viděla jsem ho asi jen třikrát za tu dobu, co tu bydlím. Od toho dne jsem na něj ale narážela skoro pořád.

Denně jsme se potkávali na chodbě, někdy i dvakrát, a on se na mě pokaždé hezky usmál. Po pěti dnech se se mnou dal do řeči a další den už na mě ťukal s flaškou vína. „Tumáte. Dneska jste vypadala smutně, tak jsem vám to chtěl dát,“ podával mi víno a otočil se, že zase půjde. To samozřejmě nepřicházelo v úvahu, takže jsem ho pozvala dál.

Pomilovali jsme se na gauči

Dali jsme si každý dvě skleničky a na rozloučenou mě políbil na tvář. Začala jsem cítit takové příjemné šimrání v břiše, a když u mě klepal druhý den, podlomila se mi kolena. Přinesl mi kytku, povídali jsme si úplně o všem, a když si poposedl, aby byl u mě blíž, najednou jsme se začali líbat a pomilovali jsme se.

Když jsme po skončení leželi a já ho hladila po vlasech, poznamenala jsem, že je má pěkně husté. „Ale strašně dlouhý. Neostříhala bys mě?“ podíval se na mě a začal mě pusinkovat.

Sprostě mě využil

Vyletěla jsem z postele jak uragán a David šel za mnou. Když jsem ho dostříhala, osprchoval se a už musel jít. Na další den jsem plánovala, že půjdu tentokrát já k němu, ale nedozvonila jsem se. Vtom jsem si uvědomila, že mi na sebe nedal ani telefon, tak jsme vyhlížela, kdy půjde domů. Narazila jsem na něj až za dva dny.

On byl ke mně ale strašně odměřený. Omluvil se, že se neozval, a vzápětí dodal, že bude mít strašně práce. Bylo mi jasné, že tu něco nehraje. „Vyspal ses se mnou a už mě nechceš?“ zeptala jsem se ho na rovinu. On se začal ošívat, tak jsem pokračovala: „Můžeš se mnou mluvit na rovinu, já se z toho nezblázním.“ Chtěla jsem prostě vědět, o co jde.

A tak mi to tedy na rovinu řekl: „Chtěl jsem jen ostříhat. Sex byl jako bonus,“ smál se. To bylo i na mě docela silné kafe. Mám chuť se odstěhovat, protože takhle mě ještě nikdo neponížil.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články