Dárky podle horoskopu: Od koho můžete čekat drahý luxus a kdo na vás zapomene?

Dárky podle horoskopu: Od koho můžete čekat drahý luxus a kdo na vás zapomene?

Zapomněl už někdy partner na vaše narozeniny? Nebo jste vždy v šoku, jaké překvapení zase vymyslel? Podívejte se, jak to mají tato tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 08. 2021 07:00

Některé ženy se zejména na sociálních sítích pyšní luxusními dary, kterými je jejich partner překvapil. Jsou však i takové, které se žádného promyšleného daru nikdy nedočkají. Jak to mají tato tři znamení zvěrokruhu s obdarováváním?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři jsou mistři! Milují překvapení, která mohou připravovat pro druhé. Paradoxně je nemají rádi pro sebe, drahým darům neholdují. Raději dělají radost druhým. Spolehněte se, že pokud před nimi jednou řeknete určitou věc, dostanete ji. Pamatují si všechno a udělají maximum, aby potěšili člověka, kterého milují. Dělá jim to upřímnou radost. Nechtějí to pro sebe, ale pro své milované doslova dýchají.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Víte, jak by se dal nazvat muž v Blíženci? Slibotechna. Nikdy nedodrží, co slíbí. Nikdo vám nedá víc, než vám Blíženec slíbí. Pravděpodobně na jeho popud budete očekávat hory i s horákama, ale nikdy je nedostanete. Až ve chvíli, kdy by mu šlo o čest. Pokud ví, že slíbil už opravdu moc, tak to nějak udělá, aby si ji zachoval. A abyste mu příště věřila znovu. Nevěřte mu však ani poprvé. Nemá to smysl.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Muži ve znamení Střelce milují tak, jako jiní ne. Na dary je však neužije. Je to typ muže, který vám napíše, ať si květinu s dárkem koupíte sama. A dá vám na to peníze. Nemyslí to zle, ale v darech nevidí smysl. Neumí je vymýšlet a ani ho nebaví. Není to však žádný důkaz o jeho lásce. Střelci v hloubi srdce za svou polovičku dýchají. Jen to dávají najevo úplně jinak. Nebuďte zklamaná, až při příštích narozeninách nepadnete úžasem. I za to málo je oceňte. Oni vědí, že jim to moc nejde.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články