3 znamení zvěrokruhu, která si letos neužívají léto podle představ, ale mají šanci to změnit

3 znamení zvěrokruhu, která si letos neužívají léto podle představ, ale mají šanci to změnit
Zdroj: Unsplash

Ačkoliv už se léto přehouplo do své druhé poloviny, některým vysněné plány stále nevycházejí. Užíváte si horké dny, nebo se trápíte tím, co se vám děje?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 05. 08. 2021 07:00

Přijměte poselství, které pro vás mají hvězdy v půlce léta. Týká se zejména tří znamení zvěrokruhu, kterým toto období nevycházejí podle představ.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nic vám nevychází podle plánu, což vás zahání do kouta. Není vám to vlastní, ale momentálně vidíte vše černě. Buďte té laskavosti a nechte život, aby se děl. Důležitá je vaše vnitřní pohoda a to, na co se cítíte.

Pokud vám nevycházejí plány, na které jste spoléhali, možná to nebyla vaše cesta. Ve všem hledejte důvod, smysl a směr. Zkuste být občas pasivnější. Nechte Vesmír, ať vám ukáže cestu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nenuťte nikoho, aby se řídil vašimi pravidly. To, co momentálně zažíváte, je protipól toho, o co jste v létě stáli. Právě tohle vám ale ukazuje, co vše můžete dokázat a kolik síly v sobě máte. Uvolněte se a chvíli na to přestaňte myslet.

Život vám zasadil rány, kvůli kterým je vaše duše vyprahlá. Dychtí po lásce a po přijetí. Myslete na to.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Uvolněte se a vytvořte prostor pro život svých snů. Lpíte na zbytečném a neumíte zapomenout na čas. Máte cíl, držíte napnutý luk a snažíte se trefit do jeho středu. Vždy minete, protože nejste dostatečně koncentrovaní.

Pochopte, co se ve vás děje a neberte svůj život jako seznam položek, které je potřeba odškrtnout. Vesmír je připraven vás vést, pokud mu dáte šanci.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články