3 znamení zvěrokruhu, která milují fast foody a nezdravou stravu

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která milují fast foody a nezdravou stravu
Zdroj: Unsplash

Hranolky, smažená kuřecí křídla, hamburgery, párky v rohlíku. Nic z toho nepatří zrovna do fondu zdravého stravování. Podívali jsme se do horoskopu na to, která tři znamení zvěrokruhu nemají zdravá jídla právě v oblibě.

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 02. 2023 06:35

Když se podíváme na jídelníček podle horoskopu, najdeme tři znamení zvěrokruhu, která prostě na zdravou stravu obecně kašlou. Mnohem raději si zajdou třeba do fastfoodu. Která znamení to jsou?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani si na zdravá jídla zrovna nepotrpí. Marně je budete přesvědčovat o výhodách zdravého stravování. Milují fast foody, nezdravé minutky a dezerty. A přitom právě oni by se pizzám, těstovinám a všeobecně jednoduchému cukru měli nejvíce vyhýbat. Ideální pro ně jsou ořechy, hovězí maso a losos. Jenže vysvětlujte jim to!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jídlo milují, je to i jejich náplast na bolístky, a proto hazardují se závislostí na jídle. Milují všechno sladké a nezdravé. Hranolky a smažená křídla z fast foodu, hamburgery z pouličních občerstvení - to je prostě jejich. A ano, Býk prostě ke svému životu potřebuje hlavně maso, tedy uzeniny, steaky a tataráčky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se zdravě prostě nestravují. Milují tučná jídla, řízky, vepřo knedlo zelo a pořádný kus masa, králíka a kachnu. Neměli by jíst večer, a přitom právě k televizi si rádi dají něco nezdravého. Neměli by konzumovat ani smažené pokrmy, protože všechny ty jimi milované potraviny ucpávají tepny. Do jídelníčku by naopak měli zařadit avokádo, olivový olej, houby, mrkev a hnědou rýži.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články