Renáta (28): Dozvěděla jsem se šokující pravdu o přítelově minulosti. Nevím, zda s takovým člověkem dokážu žít

Renáta (28): Dozvěděla jsem se šokující pravdu o přítelově minulosti. Nevím, zda s takovým člověkem dokážu žít
Zdroj: Unsplash

Renáta si myslela, že konečně našla muže svého života. Byl podezřele dokonalý. Až jeho kamarád jí v opilosti povyprávěl, jaká minulost se k Vaškovi váže.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 07. 2021 08:00

Vašek je snad první muž, u kterého mi stačil jediný pohled, abych věděla, že ho miluji. Jeho sexuální přitažlivost je víc než silná. Nedalo se mu odolat. Zaslepená láskou jsem nedávala pozor. Teď jsem v našem vztahu uvězněná.

Našla jsem svou druhou polovičku

Vždy jsem věřila, že na každého z nás čeká jeho druhá polovička. Ve svém případě jsem byla přesvědčená, že je to právě Vašek. Poznali jsme se sice v době, kdy jsem se dostávala z předchozího vztahu, ale nové lásce jsem se nebránila. Po Vaškově boku bylo všechno nové. Krásné, čisté a velmi silné.

Nikdy ke mně nebyl žádný muž tak galantní. Dělal, co mi na očích viděl. Dostal mě především tím, že mi naslouchal. Zajímala jsem ho jako člověk. To pro mě hodně znamenalo. Možná jsme to celé vzali trochu hopem. Už po třech měsících jsme sdíleli klíče od jednoho bytu. Když jste zamilovaní, jednáte podle toho.

Postupně mě začal seznamovat se svými kamarády. A že jich měl! Všichni působili jako frajírci a sukničkáři. Jednalo se o pohledné a sebevědomé muže. Vašek mi mezi ně moc nezapadal. Jednou v hospodě se jeho kamarád Pepan zpil pod obraz. Chytl mě kolem ramen a opileckým hlasem mi začal vykládat o Vaškovi.

Přiznal, že chodit za prostitutkami

,,Nejsi jako ostatní holky, se kterými chodil,“ začal. ,,Jak to myslíš?“ opáčila jsem rozpačitě. ,,Jsi chytrá. Byla by tě škoda. Jako Vaškův kamarád bych to říkat neměl… ale dávej si na něj pozor. Víš přece, jaká je jeho minulost,“ prohlásil a kopl do sebe panáka. ,,Ne, to tedy vážně nevím,“ reagovala jsem. ,, On se ti nepochlubil? Tak se ho možná raději zeptej sama, ať to není na mě,“ poukázal Pepan.

Nasadil mi tím brouka do hlavy. Nebyla jsem si nicméně jistá, zda chci vědět, co Vašek vlastně dělal. Nakonec mi to nedalo. Zeptala jsem se ho narovinu s odkazem na kamaráda. ,,Pepan říkal, že máš nějakou zajímavou minulost. Nechceš mi o tom něco říct, ať nejsem jednoho dne překvapená?“ odvážila jsem se otevřít Pandořinu skřínku.

,,Pepan toho namluví,“ snažil se to Vašek zlehčit. ,,Tak mi to řekni podle sebe,“ nedala jsem mu pokoj. ,,Když to musíš vědět...,“ opáčil. ,,Byly doby, kdy jsem si za sex se ženami platil, asi tak ti to řeknu,“ vylezlo z něj. ,,Jako že jsi chodil za prostitutkami?“ stála jsem v úžasu. ,,Přesně tak. A také jsem lezl klukům do zelí. Jakmile někdo přitáhl novou holku, musel jsem ji mít,“ přiznal.

Teď už nemůžu ze vztahu jen tak odejít

,,Na sexu jsem byl závislý. Současně s tím jsem musel být mezi kamarády nejlepší. Ale to už je dávno pryč, neboj se,“ ujistil mě. Za pár dní jsme se zase viděli s jeho bandou. Našla jsem si Pepana a ověřovala si u něj, zda mi Vašek řekl všechno. Jeho slova potvrdil a nabádal mě k tomu, abych ze vztahu raději odešla. Podle Pepana z toho Vašek není venku.

,,To je typ chlapa, který i kdyby chtěl, nedokáže být věrný. Raději uteč,“ ponoukal mě. Skutečně jsem nad tím začala přemýšlet. To bych ale současně s tím nesměla zjistit, že jsem těhotná. Nacházím se na křižovatce. Netuším, co mám dělat. Dítě si chci určitě nechat. Jen váhám, jestli mám Vaškovi věřit. Nerada bych žila po boku někoho, kdo neumí být věrný.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články