Vlaďka (33): Vždycky mě přitahovali starší muži. S tím posledním jsem si ale pěkně naběhla

Vlaďka (33): Vždycky mě přitahovali starší muži. S tím posledním jsem si ale pěkně naběhla
Zdroj: Freepik

Mít výrazně staršího partnera není v dnešní době nic neobvyklého a spousta takových vztahů spokojeně funguje dlouhá léta. I Vlaďka si přála najít staršího přítele. Když se jí to konečně povedlo, zbyly jí ovšem jen oči pro pláč.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 12. 07. 2021 11:00

Řekla bych, že nejsem žádnou výjimkou, když mě už od střední přitahovali starší muži. Nikdy jsem nedokázala pochopit, co moje spolužačky vidí na těch nevyzrálých klucích, kteří se jim dvořili. Vždyť vůbec nic nevědí. Jediné, co je zajímá, je skateboard a jak holku dostat do postele.

Už od střední mě přitahovali starší muži

V osmnácti mi prostě kluci v mém věku přišli odporní. Nebylo proto divu, že moje první láska byla o osm let starší než já. Chodila jsem hrát basket a můj tým měl jako trenér na starosti Filip. Byla jsem do něj zblázněná snad rok. Myslela jsem, že moje první platonická láska dopadne naprostým fiaskem, ale opak byl pravdou.

S Filipem jsme začali chodit. Bylo to přesně tak, jak jsem si to představovala. Byl zkušený, chytrý a já jsem si vedle něj připadala strašně dospěle. Moji rodiče nebyli ze začátku moc nadšení, když jsem jim domů přivedla o tolik staršího kluka, ale nakonec si zvykli. Nic jiného jim ostatně nezbylo. Jenže moje láska s Filipem jednoho dne vyprchala a my se rozešli.

Moje druhá známost byla taky o dost starší

Můj druhý vztah rozhodně tak šťastný nebyl. Šlápla jsem hodně vedle, teď už to vím. Mirkovi bylo čerstvě 50 let, když jsme spolu začali chodit. Opravdu jsme si ze začátku moc rozuměli. Byl vtipný, inteligentní a rozhodně se o něm dalo říct, že už to má v hlavě srovnané.

Myslela jsem si, že s tímhle chlapem zůstanu. Mirek zatím neměl rodinu ani nebyl nikdy ženatý. Rád o sobě prohlašoval, že je starý mládenec a že mu to tak vyhovuje. Byla jsem z něho opravdu unešená. Bohužel jsem se ale dost přepočítala.

Měl úplně jiné priority než já

Jednoho večera se projevilo, jaký doopravdy je. Byli jsme zrovna na procházce, když jsem zahlédla svatbu. Hned jsem se začala rozplývat, jak moc to nevěstě sluší. To jsem ale neměla dělat. Mirek spustil svoje: „Vždyť je to jen svatba, nedělej, jako by to byla kdovíjaká událost. Vždyť je to ubohost.“ „Mně to ale nepřijde jako blbost,“ odsekla jsem mu.

Od té doby jsem se na něj už nikdy nekoukala stejnýma očima. Přišlo mi, jako by se změnil. Došlo mi, že vzdor věku se stále chová jako nezodpovědné dítě a to, že mi zprvu přišel rozumný, na mě jen hrál. Z toho je krásně vidět, že ani starší muži, pokud to od mládí nemají srovnané v hlavě, nejsou dobrá partie.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články