Jana (33): Jen díky tomu, že můj manžel není dostatečně vyvinutý, ho moje matka odmítla v posteli

Jana (33): Jen díky tomu, že můj manžel není dostatečně vyvinutý, ho moje matka odmítla v posteli
Zdroj: Freepik.com

Jana s Alešem kývli na pozvání její matky, aby jeli na společný víkend na chatu. První večer šla Jana spát dřív než Aleš, který zůstal venku s její matkou. V noci se Jana vzbudila, ale Aleš vedle ní neležel. Dnes už bohužel ví, kde byl.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 01. 2021 18:00

Když jsme se s Alešem brali, věděla jsem, že moje matka Linda (56) je z něj nadšená. Vždycky mi říkala, jak pěkného chlapa jsem si vybrala.

Matka mi záviděla manžela

Naší svatbě předcházelo nejprve sedm let společného soužití. Pamatuji si, když matka viděla Aleše poprvé. Hned mi stranou šuškala do ucha, jaký je to fešák. Pak už celkem pravidelně prohlašovala, že mi ho závidí, a ještě se tomu smála. Přišlo mi to někdy trochu hloupé, protože to slyšel i táta.

Moje matka je veselá kopa, většinou se rychle vryje lidem do paměti. Je samý vtípek a legrácky. S Alešem si skutečně rozuměli. Nutno podotknout, že Aleš si rozuměl více s mojí matkou než s otcem. Máma mi stále dokola opakovala, toho se drž, lepšího nenajdeš. A pokud ho necháš, dej mi vědět. Brala to jako vtip, ale mně to tak vtipné nepřišlo.

Uznávám, že z našeho táty se stal trochu mrzout, ale jinak je to hodný člověk. Jen už s ním možná není taková zábava. Příčinu toho, proč je takový, jsem nehledala. Máma říkala, že je to věkem, ať to neřeším.

Společný víkend s rodiči

Máma jednou navrhla, že bychom mohli jet všichni čtyři na chatu. Večer si prý něco ogrilujeme. Tvrdila, že se doma nudí, a tak by si s námi ráda vyrazila na víkend. My s Alešem jsme neměli nic proti. Rodiče si vzali pokoj v horním patře chaty a my se zabydleli dole.

Večer jsme hodili maso na gril a narazili malý sud piva. Byla jsem trochu překvapená z mámy, protože pila jako o život. Postávali s Alešem nad ohněm a řešili vesmír. To byla jejich nekonečná debata. My s taťkou jsme hráli karty u stolu. Táta neustále jedním okem pokukoval po těch dvou. Bylo to tak okaté, až jsem se ho zeptala: „Co je, proč tam pořád koukáš?

Jen tak, koukám na tvoji mámu, jak je krásná,“ řekl tiše. Přišlo mi to od něj po těch letech manželství hezké. Také jsem se zadívala jejím směrem. Plamínky ohně jí krásně svítily do tváře. Byla vážně nádherná. Pak mi oči sjely na Aleše, zrovna se na mámu podíval. Měla jsem v ten moment pocit, že se na ni kouká jinak než jako na svoji tchyni.

Od rozvodu ho zachránil malý penis

Znervózněla jsem a šla jsem k Alešovi. Vášnivě jsem ho políbila. Chtěla jsem, aby šel se mnou do chaty, ale řekl, že ještě není unavený. Rozloučila jsem se tedy a šla jsem si lehnout. Táta mě následoval. V noci jsem potřebovala na záchod, ale když jsem se vzbudila, Aleš tam nebyl.

Akorát jsem ho potkala, jak schází z druhého patra. „Kde jsi byl?“ zeptala jsem. „Jak je tu tma, zabloudil jsem, jdu spát,“ řekl poměrně dost naštvaně. Byla jsem rozespalá, tak jsem šla na záchod a zpět do postele. Ráno jsem zapomněla na to, že jsme se v noci potkali. Aleš se ale choval divně, hlavně k mojí matce. Byl k ní odtažitý, nepříjemný a skoro jí na nic neodpovídal. Ta byla naopak velmi veselá.

Do Aleše trochu bezdůvodně rýpala. Cítila jsem velmi divnou atmosféru. Matka se za pár dní prořekla, co se na chatě stalo. Chtěla Aleše svést, ale když se svlékl, pobavil ji jeho malý penis, takže nakonec nic nebylo. S matkou nemluvím a Aleše dusím ještě teď. Kdyby měl v kalhotách něco lepšího, klidně by mě s ní podvedl. Nechutné, vážně.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články