Šárka (28): S kamarádkou jsme si prohodily partnery. Nikdy jsem nebyla šťastnější

Šárka (28): S kamarádkou jsme si prohodily partnery. Nikdy jsem nebyla šťastnější
Zdroj: Freepik.com

Šárka po letech náhodně narazila na svoji kamarádku Lucku. Pořídily si se svými partnery domky ve stejné vesnici. Všichni čtyři se začali vídat. Šárka velmi rychle pochopila, že jí je Vašek bližší než její přítel Jirka. Byla ve vztahu s někým, koho přestala milovat. Nečekala však, že to má Jirka stejně. Byl zamilovaný do Lucky. Jak to vyřešili?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 01. 2021 18:00

S Luckou jsme dlouholeté kamarádky. Ve stejnou dobu jsme si našly i partnery. Já flegmatického Jirku a ona staršího Vaška.

Nečekané setkání

Jeden čas jsme s Luckou dělaly i ve stejné firmě. Když jsme si obě našly kluky, naše kontakty se omezily. Bylo to pochopitelné. Každá z nás chtěla být s tím svým. Myslím si, že jsme se svého času neviděly něco přes dva roky. My jsme si s Jirkou koupili menší domeček na okraji Prahy.

Po půl roce, co jsme se nastěhovali, jsem Lucku potkala kousek od našeho domu. „Tak tebe bych tady nečekala, co tu děláš?“ ptala se překvapeně. „My jsme si tady koupili baráček. Co tady děláš ty?“ Začala se smát a prstem ukázala na dům, který před měsícem koupili. Staly se z nás sousedky.

To se muselo oslavit. Domluvily jsme se na víkend, že posedíme. Lucka nás pozvala k nim. Koupili si dům, který mají v plánu svépomocí postupně opravit. Vašek s Jirkou si rozuměli od první chvíle. Mužům stačí téma fotbal a vydrží se bavit hodiny. Musím se přiznat. Vašek se mi jako chlap velmi líbil.

Zamilovala jsem se jinde

Další takové setkání jsme naplánovali hned na další víkend. Naše čtyřka si velmi rozuměla. Jen jsem měla pocit, že já se bavím hlavně s Vaškem a Jirka s Luckou. Byl mi podobný nejen povahově, ale i tím, co si prožil. Lekla jsem se svého vlastního pocitu. Vašek se mi zalíbil natolik, že jsem si začala společná setkání doslova vynucovat.

Jirka si ničeho nevšiml. Možná i proto, že měl oči jen pro Lucku. I oni si byli svým způsobem podobní. Společně jsme začali trávit hodně času. Klidně jsme jeli i na společný výlet nebo na kola. Skoro to vypadalo, že nechodím s Jirkou, ale právě s Vaškem. Když jsem upadla z kola, první, kdo ke mně přijel se strachem v očích, byl Vašek. Bylo to jasné.

Já se do něj zamilovala a zdálo se, že to má dost podobně. Začala jsem velmi přemýšlet, co s tím budu dělat. Jirku jsem sice ráda měla, ale náš vztah byl najednou takový, jak to říct, otravný. Jednoho dne to za mě rozhodl Jirka sám. Doma mi začal říkat Lucko. Bohužel i v posteli.

Prohodili jsme si partnery

Ty spíš s Luckou?“ zeptala jsem se na rovinu. „Ne, nespím, ale mám ji rád a možná víc než tebe,“ přiznal s jistou výčitkou svědomí. Možná čekal, že udělám scénu. Jenže já zajásala. Neváhala jsem se mu svěřit, jak to mám já. Přiznal se, že si to stejně myslel, a proto čekal, jak se to celé vyvrbí. Museli jsme vymyslet plán, jak si to ověřit i u Lucky s Vaškem.

Na dalším společném grilování se Jirka pokusil Lucii políbit. Když to celé viděl Vašek, zatáhnul mě za ruku k sobě. Začali jsme se vášnivě líbat. Když ten krásný okamžik skončil, všichni čtyři jsme se na sebe podívali a začali jsme se smát. Lucka pronesla: „Tak jak to uděláme?“

Ještě jsme si dali čas na rozmyšlenou. I když jsem bydlela s Jirkou, vídala jsem se s Vaškem. Jirka to měl stejně. Ukázalo se, že nejlepší bude, když se my s Luckou prohodíme v domech. Naše setkání ve čtyřech pokračují, jen už patřím k někomu jinému.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články