Martina (27): Přítel se mnou v těhotenství přestal spát. Když jsem se ho zeptala na důvod, nestačila jsem se divit

Martina (27): Přítel se mnou v těhotenství přestal spát. Když jsem se ho zeptala na důvod, nestačila jsem se divit
Zdroj: Freepik

Když Martina otěhotněla, její chuť na vášnivé milování ještě vzrostla. Jenže Petr se k ničemu nemá. Sice přítelkyni láskyplně hladí, ale není v tom nic erotického. Martina dlouho netušila, kde je zakopaný pes, až se na to Petra jednoho dne zeptala.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 11. 2021 16:00

Jsem těhotná jen pár měsíců, ještě to dokážu docela spolehlivě skrývat. Širšímu okolí jsme to s přítelem Petrem dokonce stále neřekli. Naprosto mě minuly nevolnosti v prvním trimestru a celou dobu funguji bez potíží. Řeším však jiný problém. Sex bych chtěla snad každou minutu, ale přítel ho odmítá. Od chvíle, co se dozvěděl, že jsem těhotná, jsme spolu nespali.

Jsme spíš dobří přátelé než milenci

Měl obrovskou radost, když jsem mu tu novinu oznamovala. Těšíme se společně, nakupujeme výbavičku. Jsem pyšná, koho mám vedle sebe. Až na to milování. Každý den na to myslím. Usínám s pocitem, jak strašně bych si přála, aby na mě Petr sáhl a aby mi to pořádně udělal. Ale on nic.

Jen leží, objímá mě a hladí mi bříško. Líbá mě stokrát denně, ale není v tom ani náznak erotiky. Skoro bych řekla, že začínáme být více přátelé než milenci. Životní parťáci, kterým chybí jiskra. Zkoušela jsem s ním o tom mluvit. Minule mi řekl: "Já vím, je to teď hrozný. Není vůbec čas." Tak jsem začala koukat na porno a masturbovat. Často.

Prý se bojí, aby neublížil miminku

Už jsem ho zkoušela i orálně uspokojit. To trvalo jen chvilku, skončili jsme a na mě nedošlo. Já přitom myslela, že ho tím rozdráždím, aby mě pořádně chytl a... Nevím, co se to s ním děje. Dřív jsme se milovali i třikrát denně. Byl vynalézavý. Teď si začínám myslet, jestli nemá jinou ženu. Už jsme spolu nespali několik měsíců a to u muže přeci není normální.

Přála bych si, abychom spolu zažili tu vášeň jako dřív. Ale nic se neděje. Každý večer se najíme, koukneme na televizi a jdeme spát. Koupila jsem si nové prádlo, nové sexy pyžamo. Nefungovalo to. "Můžeš mi říct, co máš za problém?" vynadala jsem mu ve chvíli, kdy už mi to nedalo. "Já s tebou nemůžu spát, když vím, že je tam to malý. Nechci mu ublížit," řekl. Od té doby už se ani nesnažím. Pokud to takhle půjde dál, nevím, jak to vydržím.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články