3 znamení zvěrokruhu, která se snadno zamilují na první pohled

3 znamení zvěrokruhu, která se snadno zamilují na první pohled
Zdroj: Freepik

K tomu, aby jejich srdce začalo bít rychleji, nepotřebují dlouhou dobu. Následující tři znamení zvěrokruhu se snadno zamilují na první pohled!

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 18. 07. 2021 16:00

Když se "Posh Spice" Victoria Adams setkala v roce 1997 při charitativním zápase s fotbalistou Manchesteru United Davidem Beckhamem, byla to láska na první pohled. Ti dva se o rok později zasnoubili a i 23 let poté stále žijí ve šťastném manželství.

Možná za to vděčí i horoskopu (minimálně tedy Beran Victoria). Existují totiž znamení zvěrokruhu, která mají lásku na první pohled přímo napsanou ve hvězdách. Která to jsou?

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Každý, kdo zná Raka, moc dobře ví, že toto znamení staví rodinu a lásku na první místo. Není proto divu, že obvykle nepotřebují extra dlouhou dobu k tomu, aby poznali potenciálního partnera. Buď to zajiskří, nebo jdou Raci o dům dál. Spoléhají se na pocit, který mají v břiše během několika prvních sekund po seznámení. A ten jim obvykle dá za pravdu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby jsou nejen velkými romantiky, ale také neustálými snílky. V hlavách si tisíckrát přehrávají scénu, ve které se až po uši zamilují do lásky svého života. Vzájemné dlouhé poznávání není nic pro ně. Vztah pro Ryby zkrátka začíná perfektně tehdy, pokud jsou ihned dostatečně okouzleny.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Beran je považován za obzvláště impulzivního. Není tedy divu, že jde hlavou proti zdi, a to i když je zamilovaný. „Všechno, nebo nic“ je jeho mottem a zvláště pokud jde o lásku, nedělá kompromisy. Myšlenka na zamilování na první pohled a velkou lásku je pro něj důležitější než cokoliv jiného.

Zdroj informací:

freundin.de

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články