3 znamení zvěrokruhu, která nerada mění práci a v té své opravdu vynikají

3 znamení zvěrokruhu, která nerada mění práci a v té své opravdu vynikají
Zdroj: Pixabay

Rádi zkoušíte nová zaměstnání, nebo jste spíše z těch, kteří si teplé místo drží dlouhá léta? Podívejte se s námi, která znamení zvěrokruhu rozhodně nepatří mezi fluktuanty.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 07. 2021 07:00

Dnešní generace ráda zkouší vše nové, a tak ani v jedné práci mnohdy dlouho nevydrží. Existují však tací, kteří nemají rádi změny a dávají přednost místům, kde už to dobře znají. Víte, o kterých znameních je řeč?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jsou to dříči a v tom, co dělají, umějí být zkrátka nejlepší. Proto si aktivity, které jim opravdu jdou, ponechávají dlouhodobě. Nejsou příznivci toho, aby dělali deset věcí najednou a ani jednu pořádně. Raději budou dělat jednu práci, ve které budou opravdu dobří a získají v ní vysoké ohodnocení. Berani bývají často špičkami ve svém oboru.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hledají hlavně klid. Pokud mají v práci dobrý kolektiv a těší se do ní, často jsou pro ně peníze druhořadé. Touží po stabilitě a jistotě, nenávidí změny. Způsobují jim vnitřní neklid. Nemají touhu spasit svět. Raději jsou součástí týmu než jediní vítězové.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Změny snášejí velmi špatně, proto si raději poctivě budují své pracovní místo. Často velmi rychle povýší. Jejich úspěch a vysoké nasazení obvykle zastíní jejich mnohdy nevhodné chování. Jsou velmi upřímní, a proto se nebojí kolegům říct, co si o nich myslí. To jim trochu kazí oblíbenost. Práci však nemění, pevně si střeží to, co mají, pokud jim podmínky vyhovují.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články