Deset nejžhavějších milostných představ žen: Ve výtahu, s hasičem i legálně s manželem kamarádky

Deset nejžhavějších milostných představ žen: Ve výtahu, s hasičem i legálně s manželem kamarádky
Zdroj: Profimedia

Každá máme nějaké sexuální fantazie, které obohacují náš intimní život. Většinou zůstane jen u představ, které nás vzrušují svojí nedostupností. Někdy ale pomyslnou hranici překročíme a vrhneme se do hlubokých vod reality. Zeptali jsme se českých žen, jaké jsou jejich nejtajnější sexuální sny. Co je na nich nebezpečného?

Jana Jánská
Jana Jánská 19. 11. 2022 12:00

Do kin vstoupil nový film Hranice lásky s Hanou Vagnerovou (Hana) a Matyášem Řezníčkem (Petr) v hlavních rolích. Hanka pociťuje, že by jejich vztah potřeboval osvěžit a začne partnerovi podsouvat své tajné erotické fantazie. Každý z nich na vlastní tělo zkoumá hranice intimity. Kam až se dá v sexuálním experimentování zajít? A kde jsou ony hranice, kdy už je chování riskantní?

Film režiséra Tomasze Wińského, který měl premiéru na Mezinárodním festivalu v Karlových Varech, otevírá diskuse na téma polyamorie a otevřených vztahů. Jednou z Hančiných představ, kterou vysloví na začátku filmu Hranice lásky, je totiž sbalit kluka v baru a prožít s ním rychlovku na záchodě. To je teprve začátek, postupně film vyústí k sharování partnerů mezi kamarády, či nečekané vstupence do polyamorní „rodiny“.

Zeptali jsme se proto žen v našem okolí, jestli by nám (anonymně) neprozradily své tajné sexuální fantazie. Tady je deset těch nejžhavějších.

1. Na záchodě nebo ve výtahu

Sedíte s kamarádkou na drinku, když vtom si všimnete, že po vás pokukuje zajímavý týpek u baru. Vaše pohledy se střetnou a on pokývne hlavou směrem k toaletám. Jeho gestu dobře rozumíte a vyrazíte tím směrem. Pak už se nemusíme rozepisovat. Je to rychlé, dráždivé a dobrodružné. Podobné představy panují i v případě výtahu, ve kterém se zaseknete společně s neznámým mužem.

 2. Trojka, čtyřka i šestice

Klasická trojka je, zdá se, tak trochu přežitek. Zatímco někdy v osmdesátkách byla tato scéna vrcholem sexuálních představ, dnes se trojka rozrostla. Ve filmu Hranice lásky můžete sledovat, jak si dva páry prohodí partnery a oddávají se radovánkám ve čtyřech. Také se několik párů sdruží do „rodiny“ a společné lože i domácnost sdílí třeba šest lidí. Téma polyamorie (mnoholásky) je dnes často diskutované a ještě se k němu na konci článku vrátíme.

3. Sex s hasičem

Uniformy obecně vyvolávají nejrůznější představy. Pro muže jsou odjakživa rajcovní zdravotní sestřičky, pro ženy pak představují symbol přitažlivosti hasiči, policisté, ale i opraváři v ušpiněných montérkách. Některé páry pak živí představy tím, že se do uniforem v rámci milostné předehry převlékají. „Tak kde máte to ucpané potrubí, mladá paní,“ rozehrává manžel-montér sexuální hru.

4. Mazlení se ženou

Tahle fantazie bývá dost často založená na určité nespokojenosti, nebo špatné zkušenosti s muži. Žena předpokládá, že jí druhá žena dokáže dopřát tu pravou rozkoš. Sama přece ví, co se jí při mazlení nejvíc líbí. Herečka Simona Stašová prohlásila v roli vězenkyně: „Která jednou zkusí, už nechce jinak.“ Hláška ze seriálu Přítelkyně z domu smutku na poli lesbického sexu časem zlidověla.

5. Legálně s manželem kamarádky

Představa je to možná zajímavá, ale chlapů, kteří by legální nevěru skousli, bude nejspíš jako šafránu. Muži jsou daleko žárlivější a scéna, při které by jim nějaký muž odloudil manželku, pro ně bude spíš hororová. Zaujmout by jej mohlo, pokud by do hry vstoupil třetí subjekt (ideálně on, aby to měl pod kontrolou) a jednalo by se pak o trojku.

6. Sex v poutech

Jako oběť v poutech, svázaná a bezbranná. Pro některé šílená představa, pro jiné přitažlivá. Tajemství takzvaného BDSM představil v roce 2015 erotický román 50 odstínu šedi. Christian Grey (Jamie Dornan) se svěří dívce (Dakota Johnson), která ho přitahuje, že ho uspokojí pouze sadistické praktiky a nadvláda nad ženou. Grey se stal miláčkem žen po celém světě a rozvířil jejich tajné sexuální fantazie. V sex shopech se zvýšila poptávka po poutech, bičících a dalších erotických pomůckách. BDSM, které zahrnuje třeba i bondage (svazování), může podle výzkumů vzrušovat až polovinu populace.

7. Milostná avantýra s kolouškem

Důvodem, proč některé ženy přitahuje nevinnost a nezkušenost výrazně mladšího partnera, bude nejspíš naše mateřská podstata. I my, ženy, se rády cítíme jako ochranitelky a učitelky. A mít někdy v posteli nadvládu, může být příjemná změna. Některým ženám je tato poloha natolik blízká a dodává jim sebevědomí, že se ze zajíčků stávají i oficiální partneři.

8. Sex na veřejnosti

Vyhřáté meze patřily odjakživa milencům, a pokud jsou schované někde uprostřed přírody, pak může jít o romantický zážitek, ze kterého si odnesete maximálně klíště na zadku. Nebezpečí hrozí tehdy, pokud se rozhodnete milovat tam, kde vás může někdo přistihnout a nedej bože někdo mladistvý. V době, kdy všichni všechno natáčejí a streamují, je dost možné, že se stanete „hvězdou“ sociální sítí a vzápětí i policejní stanice. Sex na veřejnosti může být přestupkem proti veřejnému pořádku, v některých případech i trestným činem.

9. Šmírování

Vzpomínáte na film Někdo se dívá se Sharon Stone a Williamem Baldwinem v hlavní roli? Šmírování nájemníků domu bylo na denním pořádku a vyústilo ve vraždění. Voyerismus je sexuální úchylka. V běžném životě nás k podobnému jednání může dohnat jednoduše zvídavost a touha. Obnažená těla jsou přitažlivá téměř pro každého a pokud šmírujete nahého partnera ve sprše, pak může jít o určité zpestření sexuálního života.

10. Sex s cizincem

Jedna z nejčastějších představ se objevuje zpravidla na dovolených, při kterých mívají ženy popuštěnou uzdu fantazie. Zvláště, když se jedná o dámskou jízdu. Rozpálená těla v plavkách, plážové koktejly a bezstarostné dny. Vtom přichází tajemný cizinec a s ním rychlé milování bez očekávání a závazků. Pokud se jedná o sex chráněný a z milence se nevyklube zoufalec či agresor, pak je tenhle románek asi nejméně rizikový.

Jak se říká, fantazii se meze nekladou a ve většině případů zůstanou ty sexuální pouze v našich hlavách. A to bychom vám radili. Překlopit sexuální představy do reality chce totiž notnou dávku odvahy a také přijmout riziko, že nevěrou ublížíte sobě i dalším lidem.

A u polyamorie to platí dvojnásob. Málokdo je na mnoholásku stavěný a rozhodně se nevyplatí zkoušet to jen ze zvědavosti. Partner má v našem vztahu nejen sexuální úlohu. Často je to ten, komu voláte jako prvnímu, když se ocitnete v pěkné kaši a potřebujete se schoulit do náruče. Tu vám hasič ani manžel kamarádky nenabídne.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články