Leoš (35): Žena mi na sedmé výročí svatby oznámila, že ví o mých záletech. A že mi je schvaluje

Leoš (35): Žena mi na sedmé výročí svatby oznámila, že ví o mých záletech. A že mi je schvaluje
Zdroj: Freepik

Leoš podváděl svoji ženu rovných sedm let. Už po svatbě nezahálel a stal se nevěrníkem. Bavil ho ten adrenalin, který s tím byl spojený. Myslel si, jaký je borec, když mu na to žena nepřišla. V den sedmého výročí svatby se ale nestačil divit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 06. 2021 13:00

I když na to nejsem hrdý, musím se k něčemu přiznat. Už od svatby jsem Markétu (33) podváděl. Nešlo o to, že bych ji neměl rád, ale o to vzrušení ze zakázaného ovoce.

Byl jsem nevěrný hned po svatbě

Celé to začalo před sedmi lety. Tak dlouho jsme manželé. Tehdy mě na jednom večírku oslovila mladá rajcovní slečna. Měl jsem na ni takovou chuť, že jsem skoro zapomněl, že jsem čerstvě ženatý. Janička, tak se slečna na jednu noc jmenovala, za to stála. I když jsem se s Markétou v posteli nenudil, bavilo mě zkoušet i krásu jiných žen.

Další nevěra na sebe nenechala dlouho čekat. To byla pro změnu starší žena, okolo padesátky. Měla v sobě tolik vášně, že ani jí jsem neodolal. Nikdy jsem do toho nemotal city. Na rovinu jsem vždy řekl, že nehledám nic jiného než sex. Ze začátku jsem měl výčitky svědomí. Nejvíc asi v době, kdy Markéta porodila naši dceru Emmičku.

Zatímco já si někde užíval, ona se doma starala o dítě. Na druhou stranu jsem chtěl využít toho, že nemá čas přemýšlet nad tím, co dělám ve svém volném čase. Doma mě vždy čekala s otevřenou náručí a teplou večeří. Občas jsem se zastyděl, ale ne na moc dlouho. Tím, že mi to procházelo, nebyl důvod s tím přestávat.

Vzrušoval mě ten adrenalin

Zhruba tři roky po svatbě jsem svoje nevěry bral jako běžnou součást života. Bylo to pro mě stejně důležité jako jídlo a vzduch. Nemohl jsem bez toho být. Nejvíc mě bavil ten adrenalin, který s tím byl spojený. To jsem zjistil v momentě, kdy mi jednou Markéta volala, zatímco na mně rajtovala milenka.

Ani tehdy nic nepoznala. Začal jsem takové situace vyhledávat. Klidně jsem zaparkoval o ulici dál a tam si to rozdával s milenkou. I když jsem věděl, že kdyby mě u toho Markéta chytla, je konec, stálo mi to za to. Podivná úchylka, uznávám. Užíval jsem si, kde se mi zamanulo, a myslel si, jaký jsem borec, když to na mě neprasklo.

Před kamarády jsem se pyšnil, jaký jsem samec. Plácal jsem se po rameni, kolik žen dokážu uspokojit, a ještě mi to doma projde. Neměl jsem nejmenší tušení, že to Markéta od samého začátku ví. Když jsme slavili sedm let od svatby, což bylo zrovna nedávno, přichystala pro nás romantickou večeři.

Manželka o nevěrách věděla

Nalila mi víno a vzala si slovo. ,,Tvé milenky jsem přestala počítat. Smířila jsem se s tím, že jsi takový a budeš mě podvádět. Jen to prosím dělej tak, aby to nevědělo okolí. Stačí mi tvoje parohy, nemusí si na mě každý ukazovat,“ řekla a napila se vína. Nemělo smysl lhát. Byl jsem zcela šokován. ,,Ty to celé ty roky víš? A nic jsi neřekla? Nevykopla mě?“ ptal jsem se s údivem.

Láskyplně se na mě podívala a řekla: ,, Miluji tě a věřím, že i ty mě. Nevím, proč to děláš, ale nějaký důvod asi máš. Máš moje svolení,“ řekla. Poprvé za těch sedm let, co jsem ji podváděl, jsem se styděl. Kdyby to jen trochu šlo, nejraději bych vrátil čas a nikdy své ženě nezahnul. Díky jejímu postoji jsem usoudil, že už mě to stejně nebude bavit. Legální nevěra ztratila kouzlo. Mám báječnou ženu a nesmím o ni přijít.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články