Pusťte si zajíčka do peřin a naučte ho, jak se to dělá!

Sex se zajíčkem bude jedno velké vzrušení!
Pusťte si zajíčka do peřin a naučte ho, jak se to dělá!Pusťte si zajíčka do peřin a naučte ho, jak se to dělá!Pusťte si zajíčka do peřin a naučte ho, jak se to dělá!Pusťte si zajíčka do peřin a naučte ho, jak se to dělá!+ 1 fotka

Rozešla jste se po dlouholetém vztahu? Tak sama víte, že teď je načase si pořádně zařádit. K tomu vám v posteli dopomůže voňavý koloušek. Nebojte se, pustit si ho do peřin a vysvětlit mu, co si vaše tělo žádá. Ten jistě všechny vaše pokyny ochotně dodrží, a o to vám přece jde.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 15. 02. 2018 23:19

Výhodou nejen pro vás je, že je mladý a plný energie. Tělo má obvykle pevné jako skála a rozhodně se po deseti minutách sexu s vámi neunaví. Nakecejte mu, že vy, jakožto zralá žena, jste pro něho výzvou.

Pokud s mladíkem nebudete mít přímo vztah, ale půjde opravdu jen o sex, jste v pohodě. V případě, že by tomu bylo naopak, můžete si začít připadat stará, a v neposlední řadě ohrožená mladšími ženami. Na to se ale rozhodně vykašlete. Život máte jenom jeden.

Nebudeme si nalhávat, že jedna z výhod sexu se zajíčkem je, že si ho můžete vycvičit. On je totiž jako nepopsaná tabule a vy držíte v ruce křídu, tak toho koukejte využít. On vaše rady také ocení. Zkušenosti s vámi v budoucnu jistě zužitkuje

V posteli se na něj nemusíte příliš ohlížet, jelikož bude paf pravděpodobně úplně ze všeho, co uděláte. Zkušeností moc nemá, takže bude snadné ho překvapit. Soustřeďte se tedy na sebe a naučte ho to, co chcete, aby uměl.

I když se s ním scházíte, protože si chcete jednoduše užít, může se vám stát, že se zamilujete. Na to pozor. Koloušek se může zaláskovat také, ale nebude to určitě na dlouho. Ve svém věku bude koukat, kde co lítá a brzy ho možná i začnete nudit, tak bacha na city.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články