Svatý Valentýn je za dveřmi. Známe 5 způsobů, jak vašeho partnera přivedete v posteli k šílenství

Partner z vás bude hotový...a to doslova!
Svatý Valentýn je za dveřmi. Známe 5 způsobů, jak vašeho partnera přivedete v posteli k šílenstvíSvatý Valentýn je za dveřmi. Známe 5 způsobů, jak vašeho partnera přivedete v posteli k šílenstvíSvatý Valentýn je za dveřmi. Známe 5 způsobů, jak vašeho partnera přivedete v posteli k šílenstvíSvatý Valentýn je za dveřmi. Známe 5 způsobů, jak vašeho partnera přivedete v posteli k šílenství+ 1 fotka+ 2 fotky

Už za chvíli tu máme svátek všech zamilovaných. Je na čase, abyste začala přemýšlet, jak vaši drahou polovičku překvapíte. Je jasné, že valentýnská noc musí být žhavá. Uvidíte, že s našimi 5 způsoby se v ložnici proměníte v takovou čertici, že se z toho do smrti nevzpamatuje.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 12. 02. 2018 19:41

Nedílnou součástí nočního dovádění je sexy obleček. Pokud erotickému prádélku normálně neholdujete, na Valentýna byste měla změnit postoj. Alespoň bude partner o to více překvapený.

Nezapomeňte si den předtím na banánu pořádně natrénovat orální sex. Není nic ostudného přiznat si, že v tom nejste přebornice a pustit si pár filmů pro dospělé.

A když už jsme u filmů pro dospělé, neuškodí ho při svátečním rošťačení pustit přímo při tom. Výraz vašeho partnera se v mžiku změní, zvláště když to obvykle nemáte ve zvyku. Jen ho potěšte. Vždyť si to zaslouží.

Jste s partnerem už dlouhá léta? Přizvěte k milování kamarádku. Zklamat ho tím rozhodně nemůžete, protože o mazlení dvou žen sní každý muž. Výběr druhé ženy ale dobře zvažte.

Ať už zvolíte kteroukoli z variant, není od věci přistavit k vaší posteli kameru nebo rovnou dvě. Sváteční památkou si pak můžete oživovat vztah každý rok.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články