Zajímavá fakta o lásce. Věděli jste, že antikoncepce ovlivňuje výběr partnera?

Tato fakta o lásce vás překvapí! Jakou může mít antikoncepce spojitost s výběrem našeho partnera?
Zdroj: Pixabay.com
Hádky způsobuje nedostatek cukrů!Během sexu si vyměňujeme nejen tělní tekutiny, ale i množství vnitřní energie, která v nás vyvolává pocit závislosti, lásky a něhy.Nešťastná láska je pro náš organismus velice stresující.Antikoncepce mohou ženám měnit preference ohledně výběru partnera.+ 1 fotka+ 2 fotky

Není ženy či dívky, která by nesnila o ideálním partnerovi na celý život. Chtějí být milovány a milovat po celý život jednoho, toho pravého. Dříve než si začnete sepisovat seznam, jak by měl pan Božský vypadat, přečtěte si těchto 5 zajímavostí, které možná změní váš pohled na výběr a hledání životního partnera.

Eva Jeřábková
Eva Jeřábková 12. 07. 2018 09:08

1. Hádky může způsobit nedostatek cukru i hlad

Pokud vám přijde, že se poslední dobou často hádáte i kvůli úplným maličkostem, nakupte čokoládu anebo uvařte dobrou večeři. Váš partnerský život bude hned mnohem růžovější!

2. Víc sexu znamená pevnější vzájemné pouto

Během sexu si vyměňujete nejen tělní tekutiny, ale i množství vnitřní energie, která ve vás vyvolává pocit závislosti, lásky a něhy. Pokud si navíc se svým partnerem dopřáváte i mazlení, už se od sebe jen tak neodpoutáte!

3. Nešťastná láska vám může vážně poškodit zdraví

Rozchodem zlomené srdce není jen psychickou záležitostí. Každá stresová událost totiž oslabuje náš imunitní systém a tělo je náchylnější k rozvoji různých onemocnění.

4. Antikoncepce ovlivňuje víc, než si myslíte!

Že se vám kvůli práškům mění nálada i chuť na sex, to už nejspíš víte. Ale vědci nově přišli se zjištěním, že ženy dlouhodobě užívající hormonální antikoncepci více přitahují zženštilé typy mužů. Ty maskulinního vzhledu s vysokými hladinami testosteronu je jednoduše nepřitahují. Nechtějte si ani představovat, co se asi stane, až antikoncepci jednoho dne vysadí…

5. Váš životní partner vám může být podobnější, než se na první pohled zdá

Není zas takovou novinkou, že se každý z nás snaží vybírat si partnera přiměřeného věku, vzdělání, sociokulturního zázemí. Vědci ale zjistili, že náš životní partner má obvykle i podobné DNA.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články