Chcete si užít letní lásky a neskončit se zlomeným srdcem? Držte se těchto pravidel

Chcete si užít letní lásky a neskončit se zlomeným srdcem? Držte se těchto pravidel
Zdroj: Pixabay.com
Nejdůležitějším pravidlem je nezamilovat se!Dbejte na bezpečný sex.Letní lásky v 94 % případů skončí nešťastně.Doma raději o letním úletu pomlčte.+ 1 fotka

Konečně máte zasloužené volno. Všude kolem vás je jen písek, moře, palmy a opálení muži. Kdo by dokázal odolat a neprožít letní románek? Podle statistik jede 33 % lidí na dovolenou s tím, že si na ní chce užít. Jenže i nevinně vypadající dobrodružství s sebou nese mnohá rizika a vy jich pak můžete trpce litovat. Vždy se držte těchto 4 pravidel a přežijete bez újmy.

Eva Jeřábková
Eva Jeřábková 06. 07. 2018 11:21

Nezamilovat se

Nejdůležitější pravidlo je nikdy se nezamilovat. Málokterá letní láska skončí šťastně. Podle výzkumu skončí více než 94 % románků odjezdem z dovolené. Pokud se necháte zlákat urostlým mladíkem, berte to jenom jako flirt a nepouštějte do toho city. V opačném případě vám zbudou jen oči pro pláč a zlomené srdce.

 

Chránit se vždy a všude

Jistota je jistota. Váš plážový milenec nemusí mít ochranu u sebe, protože spoléhá na to, že mu většina dívek i přesto podlehne. Pokud si nechcete domů z dovolené přivézt některou z pohlavních chorob, dbejte na zásady bezpečného sexu.

 

 

Nevěřit pověrám

Také jste přesvědčená, že při sexu ve vodě nelze otěhotnět? Tak tomu nevěřte. Voda sice spermie zabíjí, ale otěhotnět se v ní rozhodně dá. Proto i zde platí zásady bezpečného sexu, jinak si domů z dovolené můžete přivézt i někoho navíc.

 

Doma pomlčet

Vyrazila jste na dovolenou jen se svou kamarádkou. Partner byl daleko a vás okouzlil místní plavčík. Nešlo mu odolat a prožili jste spolu prázdninový románek. Jenže po návratu domů na vás čekal přítel s kyticí růží. A co teď? Nejlepším řešením je o všem pomlčet. Jak radil dr. Plzák: „Zatloukat, zatloukat, zatloukat.“ Co se stalo na dovolené, je už dávno pryč. Vy se teď musíte vrátit do normálního života. Jak říká známé přísloví: „Co oči nevidí, to srdce nebolí.“

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články