Horoskop psaný drápem! Jaké zvíře vystihuje jednotlivá znamení zvěrokruhu

Horoskop psaný drápem! Jaké zvíře vystihuje jednotlivá znamení zvěrokruhu
Zdroj: Freepik

Patříte mezi milovníky zvířat? Víte, jaký zvířecí druh je vám povahově podobný? Přečtěte si náš zvířecí horoskop a hned budete mít jasno!

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 02. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou tvrdohlaví a mají svůj vlastní názor, přes který nejede vlak, stejně tak jako kamzíci. Ti rádi zdolávají překážky a rozhodně jim nejde o přepych. Žádný kámen pro ně není dost tvrdý.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci jsou talentovaní sportovci a mrštní akrobati třeba jako tuleni. Milují vodu a pozornost lidí. Vždy jsou středem zájmu a nikdy nezkazí žádnou legraci. Jsou to dobří přátelé.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou rádi v tlupě jako opice a jsou stejně tak chytří. Rádi se škádlí a popichují. Jsou soutěživí a rádi vyhrávají. Jeden druhému jsou však oporou a mají se se svými sourozenci velmi rádi.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci milují pohodičku a relax. Jsou pomalí a trochu nudní, jejich ideální den je něco sníst, projít se a sednout si k televizi nebo počítači. Často jsou to vegetariáni a jejich spřízněnou duší jsou želvy.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je silný a hrdý jako medvěd. Je i stejně zadumaný a pořád si něco mrmlá. Jeho oblíbenou sladkostí je medovník a činností spánek. Nejraději by také celou zimu strávili v posteli. Lvi totiž nesnáší zimu!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou takoví sloni. Nejenže je většinou poznáte podle velkého nosu, ale jsou i neobratné, těžkopádné a často se o nich říká, že jsou jako slon v porcelánu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají hroší kůži. Z ničeho si nic nedělají a nezajímá je názor nikoho. Vždy si jdou tvrdě za svým a na nikoho se neohlížejí. Ne nadarmo se říká, že hroch je jedno z nejnebezpečnějších zvířat na světě.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Mnozí Štíři jsou takoví úlisní slizcí hadi. Nic jim není svaté a když přijde na konfrontaci, prostě svléknou kůži a jedou dál. Jejich prolhaný hbitý jazýček je nejednou zachránil před problémy.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou většinou vysocí a velmi kultivovaní lidí s krásnýma uhrančivýma očima, jako má žirafa. O žirafě se říká, že spí ve stoje asi půl hodiny denně a stejně to mají Střelci. Spánek je pro ně přežitek.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi milují luxus a styl. Také jsou vášnivými obdivovateli růžové barvy a často mají dlouhé nohy jako modelky. Jsou to prostě jasní plameňáci, kteří udávají trendy!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou povahově podobní králům zvířat, lvům. Rádi se vyvalují na sluníčku a mají přehled o všem, co se kde šustne. Všichni se obávají jejich moci a síly, takže se naštěstí často nedostanou do konfliktu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou jako ptáci, volní, svobodní a bezprostřední. Jsou to přirození lidí plní chuti do života a záchrany naší planety. Plasty a fast foody jsou pro ně zlo. Často patří mezi vegany či vegetariány.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články