Kamila (27): Přítel vyžaduje, abych mu při milování laskala balónky. Jsem z toho dost v rozpacích

Kamila (27): Přítel vyžaduje, abych mu při milování laskala balónky. Jsem z toho dost v rozpacích
Zdroj: Freepik

Když si Kamila našla nového přítele, byla nesmírně šťastná. Nedávno ale její drahá polovička vyslovila poněkud bizarní přání v oblasti sexu. Kamila se ho snažila plnit. Jenže jednoho dne jí došla trpělivost.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 30. 03. 2021 13:00

Náš vztah s Mirkem (28) trvá už tři čtvrtě roku. Zatím spolu ještě nebydlíme, protože si myslíme, že není kam spěchat. Jinak si ale života užíváme plnými doušky.

Měl na sobě plavky vcelku a v ruce balónky

Když uběhlo půl roku od našeho seznámení, Mirek jednou v posteli vyslovil podivné přání. „Vadilo by ti, kdybychom něco zkusili?“ zeptal se nesměle. „Vzal bych si na sebe plavky vcelku. A pod ně bych si dal dva balónky s vodou.“ Nevěřícně jsem se na něj dívala, protože jsem to nechápala. „Jakou úlohu tam budou mít ty balónky, prosím tě?“ ptala jsem se.

Nech se překvapit,“ mrknul na mě a letěl si pro ty plavky. Když vstoupil do dveří, začaly mi cukat koutky, ale snažila jsem se ovládat. Upřímně, sama jsem byla zvědavá, co z toho nakonec vyleze. Naplnil dva balónky vodou. Měly velikost průměrných prsou. Dal si je pod plavky právě do výše ňader.

Pojď na koníčka,“ vyzval mě nadrženě. Stále jsem nechápala, co má za lubem. Plavky nebyly zrovna dělané pro mužský rozkrok, takže musel vystrčit penis bokem, abych na něj mohla nasednout. Do té doby bylo všechno ještě celkem normální. Pak ale zasténal: „Představ si, že ty balónky jsou prsa. Začni mi je dráždit.“ „Co prosím?“ zarazila jsem se. „Dělej,“ pobídl mě a sténal dál.

Načapala jsem ho, jak se ukájí ve vaně

Moje vzrušení bylo rázem pryč. „Už budu! Teď na balónky pořádně zatlač, aby praskly,“ hekal. Mě to divadlo nebavilo, takže jsem je zmáčkla oba naráz, aby už bylo po všem. Mirek ležel spokojeně v posteli a tekla po něm voda. Já jsem nasupeně odešla na cigáro. Za chvíli za mnou dorazit. „Dobrý, ne? Užila sis to?“ otázal se. Otočila jsem se na něj. „To určitě. Co tě na tom tak vzrušuje?“ zeptala jsem se podrážděně.

Prostě se mi to líbí,“ pokrčil rameny. Od chvíle, kdy jsem k tomu svolila, to po mně vyžadoval pokaždé. Jednou za čas se kvůli mně přemohl a balónky zůstaly ve skříni. Převážně jsme to ale dělali s nimi. Říkala jsem si, že si na to třeba časem zvyknu. Jenže mě čekal další šok. Jednou ráno jsem slyšela, jak je přítel v koupelně. Bez zaklepání jsem vešla.

Ležel ve vaně v těch jednodílných plavkách. Opět měl naplněné balónky vodou a jednou rukou si dělal dobře. Druhou si dráždil pomyslná prsa. „Nepřijde ti divný, co děláš?“ zeptala jsem se ho. Pořádně mě nevnímal, protože se blížil vyvrcholení. „Mohla bys mi je teď rychle pohladit, prosím?“ špitnul. „Na to zapomeň. Mám toho divadla už dost.“

Nakonec jsme našli kompromis

Když vylezl z vany, chtěla jsem mu říct, že už to takhle dál dělat nechci. „Mám tě ráda, ale čeho je moc, toho je příliš. Už to dělat nebudu. Přijde mi to pošahaný,“ vysvětlila jsem Mirkovi. Nezdálo se, že by ho to nějak rozhodilo. „Mám pro tebe návrh. Určitě máš sama nějaké zvrhlé choutky, které bys chtěla zrealizovat. Dělej, co chci já, a já ti na oplátku splním to, co chceš ty,“ pokoušel se najít kompromis.

Něco na tom bylo. Já jsem vždycky snila o tom, že chci být během sexu spoutaná. Mít pocit, že se nemohu bránit. Hodila jsem svůj návrh na stůl. Mirek se spiklenecky usmál a řekl: „Tak vidíš, každý máme nějaká tajná přání. Věděl jsem, že v tobě něco takového je.“ Náš sexuální život nabral trochu zvrhlý směr, ale jsme teď oba spokojení.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články