Verča (27): Plním příteli při milování vše, co mu na očích vidím. Zdrtilo mě, jak moje výkony ohodnotil

Verča (27): Plním příteli při milování vše, co mu na očích vidím. Zdrtilo mě, jak moje výkony ohodnotil

Veronika se snažila, aby s ní byl její přítel spokojený. Když jí vyprávěl o tom, co odmítaly v posteli jeho bývalé partnerky, rozhodla se, že bude plnit všechna jeho přání, aby je strčila do kapsy. Podařilo se jí to?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 26. 02. 2021 18:00

S Robertem jsem skončila v posteli už na první schůzce. Nikdy dřív jsem to neudělala, ale on byl prostě jiný. Chemie mezi námi byla neskutečná a já věděla, že dělám správnou věc.

Chtěla jsem pro něj být ta nejlepší

Milování s ním bylo úžasné, Robert měl obrovskou výdrž a my šli spát až k ránu. Unavení a šťastní. Když mi vyprávěl, jak byl nespokojený s expřítelkyněmi, rozhodla jsem se, že nebudu jako ony. Řekla jsem si, že budu plnit všechno, co si zamane. Asi jsem toužila po uznání a chtěla jsem být ta nejlepší.

Kdykoliv přišel s nějakým nápadem, nadšeně jsem se do toho vrhla. „Tohle třeba bejvalá nechtěla vůbec dělat,“ poznamenal Robert a já poprvé zalhala: „Cože? Tohle já přímo zbožňuji.“ A zabořila mu hlavu do klína a ještě o kousek níž.

Místo salátu jsem se zeleninou dělala ožehavější věci

Náš vztah se točil hodně kolem sexu. Třeba když jsme jeli na výlet, tak jsem ho musela uspokojovat v autě. Několikrát si dokonce poručil, abych ho v noci vzbudila orálním sexem a pak jsme šli zase spát. Obyčejné nákupy jsem s ním nezažila. Robert se vždycky zdržoval u zeleniny a bral do ruky nejdelší okurky a tlusté cukety. „Co tahle? A k tomu ta okurka…,“ mával přede mnou tou obří zeleninou.

Přistihla jsem se, že už toho začínám mít plné zuby, ale nedokázala jsem ho odmítnout. Takže místo dobrého zeleninového salátu jsem prováděla večer něco, co by mě v životě nenapadlo.

Oznámil mi, že je se mnou nuda

Po mnoha šílených praktikách a divokých, skoro až akrobatických kouscích jsem se ho zeptala, jestli je se mnou spokojený. „No… tak normálně. Někdy dobrý, někdy nuda,“ odpověděl a já šla do kolen. „Nuda?!“ vykřikla jsem, až mi hlas přeskočil.

Ano, suše mi oznámil, že všechny ty oplzlosti, které dělám, jsou pro něj standard. „A navíc jsi u toho někdy jako dřevo,“ dodal. Ponížil mě tím na celé čáře. Já se nebráním experimentování, nejsem typ, co by jen ležel, ale spousta věcí byla i na mě moc a on mi řekne tohle?

„Tak to teda ne,“ oznámila jsem mu, že je mezi námi konec. On mě ale začal prosit, abych ho neopouštěla. Najednou říkal, jak oceňuje, co pro něj dělám, ale já měla hrozný vztek. Navrhla jsem mu pauzu. Je to pár dní a on se může přetrhnout, aby si mě udobřil. Volá mi, píše mi, jak mu chybím, ale myslím si, že bychom měli nastavit jiná pravidla.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články