Pavlína (36): Dala jsem kamarádce k dispozici byt, aby se mohla scházet s milencem. Jednoho dne se to krapet zvrtlo

Pavlína (36): Dala jsem kamarádce k dispozici byt, aby se mohla scházet s milencem. Jednoho dne se to krapet zvrtlo

Pavlína pomáhala kamarádce Aleně krýt nevěru s mladším mužem. Často jim dávala k dispozici svůj byt, aby mohli být chvíli sami. Jednoho dne ovšem dorazil jen Láďa a dal se s Pavlínou do řeči.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 10. 2021 08:00

Mojí kamarádce Aleně nefungovalo manželství už dlouho, ale rozvádět se nechtěla. Věděla, že by se s mužem přetahovali o majetek a byla moc pohodlná na to, aby přišla o komfort a zázemí. Zezačátku utíkala z reality prostřednictvím výletů s kamarádkami, dovolených u moře či nákupů. Peníze ji netrápily, mohla si dovolit téměř cokoliv.

Poskytovala jsem kamarádce byt i alibi

Pak v jednom obchodě s botami potkala Láďu. Byl to obyčejný kluk, který si přivydělával už na druhou vysokou školu. Byl skoro o deset let mladší než Alena. Poprvé se na ni krásně usmál, podruhé se dali do řeči a potřetí ji odvážně požádal o telefonní číslo. Alena, poctěna pozorností mladšího muže, mu číslo samozřejmě dala.

Od té chvíle se na celý svět usmívala jako sluníčko a byla jako vyměněná. Několik měsíců jí vydrželo pouhé psaní, časem se s Láďou chtěla sejít. "Pavli, poslouchej, ty bydlíš sama, chlapa nemáš. Mohli bychom se sejít u tebe?" řekla mi dost nevybíravým způsobem. Představa, že někdo souloží na mém gauči, byla dost odporná, nechtěla jsem ale zklamat kamarádku a zkomplikovat jí novou lásku.

Tak se začali scházet u mě. Časem jim to samozřejmě nestačilo, chtěli někam vyrazit. Začala jsem tak Aleně dělat před manželem alibi. Kdykoliv s Láďou odjela někam na víkend nebo dovolenou, vymlouvala se na mě. Její manžel byl velmi zaneprázdněný. Kde Alena lítá, ho tak moc nezajímalo.

Jednou Láďa dorazil dřív

Když se scházeli u mě, plánovala jsem si večery v kině, vernisáže nebo posezení s přáteli nad skleničkou vína. Měly jsme domluveno, že má Alena můj byt k dispozici na tři hodiny a ložnice je zakázané území. "Ještě, aby mi tak lezli do peřin," říkala jsem si.

Jednou dorazil Láďa ještě v době, kdy jsem byla doma. "Alča píše, že bude mít zpoždění. Mohl bych tu, prosím, na ni počkat?" zeptal se jako opuštěné štěně. "Pojď, něco ti naleju," nabídla jsem mu a pozvala ho dál. Podala jsem mu sklenici bílého, když vtom zavolala Alena. "Prosím tě, Pájo, Karel se nečekaně vrátil domů. Já se odsud dneska neutrhnu, je tam už Láďa?" šeptala do telefonu. "Jojo, je tu. Tak já ho pošlu domů," odpovídám. "Dík, super. Máš to u mě, pa," rozloučila se a zavěsila.

V noci mi přivezl kávu

Láďovi se domů nechtělo. Nakonec jsem musela uznat, že se s ním příjemně povídá, a odcházel až dlouho po půlnoci. Hned druhý den mi přišla zpráva: "Děkuju za krásný večer. Mohl bych ti dnes zavolat? Láďa." Netušila jsem proč, ale souhlasila jsem. Už si ani nepamatuji o čem, ale povídali jsme si snad hodinu.

Další den jsme si psali zprávy a večer si volali. Ani jsem si neuvědomila, jak daleko to zachází. To mi došlo až ve chvíli, kdy jsem pracovala dlouho do noci z domova a psala Láďovi, že mám chuť na kávu. On byl do půl hodiny u mě. "Tos nečekala, že přijedu, viď? Tady je ta káva," stál před barákem. Sedla jsem si k němu do auta a dlouho jsme si povídali.

Už během hovoru jsme se k sobě přibližovali, občas se dotkli rukama. A já měla pocit, že mnou probíjejí všechny energie světa. Zapomněla jsem v tu chvíli, že je mladší nebo že je to milenec mé kamarádky. Když jsme se poprvé políbili, bylo to něco neuvěřitelného. Něco, co jsem už dlouho necítila.

Skončili jsme v posteli

Ten den jsme ještě v posteli neskončili, další už ano. Byl tak pozorný! Zažila jsem s ním několik orgasmů za sebou. Nemohla jsem se ho nabažit, měl úžasné tělo a jeho výbava rozhodně nebyla k zahození!

Silná sexuální touha však měla neblahé následky. Probudily se ve mně majetnické sklony. Už jsem nechtěla půjčovat Aleně byt, aby se v něm s Láďou scházela. Chtěla jsem jí znemožnit, aby ho viděla. Láďovi jsem se neustále snažila domluvit, ať to s Alenou ukončí. Bláznivě jsem se zamilovala.

To ale bylo na Láďu asi moc a ukončil to se mnou. Nakonec vše vyklopil Aleně a já přišla i o kamarádku. Její manžel dodnes netuší, proč se spolu nebavíme.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články