4 znamení zvěrokruhu, která neumějí udělat dobrý první dojem. Patříte mezi ně i vy?

4 znamení zvěrokruhu, která neumějí udělat dobrý první dojem. Patříte mezi ně i vy?
Zdroj: Freepik

Možná to znáte a již jste to svému příteli řekli: „Na našem prvním setkání jsi na mě moc dobrý dojem neudělal.“ Že na začátku něco pokazíme, se přihodí raz dva. Zanechat při seznámení špatný dojem je dokonce podle hvězd v povaze některých znamení zvěrokruhu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 28. 07. 2021 16:00

Je to dáno především specifickými vlastnostmi těchto znamení. Kdo patří do čtveřice "postižených"?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Beran je upřímným znamením a vždy svobodně říká, co si myslí. Jako ohnivé znamení se v každé situaci zaměřuje především na konkurenci. Nového člověka ve svém okolí proto zkoumá skeptickým pohledem. Kvůli této vlastnosti se Beran často jeví jako arogantní. Pokud se mu však více přiblížíte, rychle poznáte jeho přátelskou a loajální povahu.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci jsou nesmírně emotivní. Jaký první dojem udělají, záleží na jejich aktuální náladě. Někdy mohou působit přátelsky a vřele, jindy otráveně až nesympaticky. Nedostatek sebeovládání je vede ke ztrátě kontroly nad emocemi a každá maličkost je může rozhodit. I když schůzka začíná dobře, jedno špatné slovo jim může zkazit náladu. Po krátké době ale znovu ukážou své dobré srdce.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Panna je neuvěřitelně disciplinovaná a velmi hrdá na svůj život. A také to ráda připomíná v konverzaci, aby udělala dobrý dojem. Tento přístup však často směřuje k přesnému opaku a Panna se jeví jako arogantní. Za touhou ukázat se v nejlepším světle se však skrývá pouze nejistota. Jakmile ledy povolí, rychle poznáte dobré stránky Panny.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Býk je nesmírně přemýšlivá a úzkoprsá bytost. Jelikož se nechce všem hned otevřít, může zpočátku působit až nesympatickým dojmem. Pokud nedáte Býkovi další šanci, nepoznáte ho. První dojem totiž nemá nic společného s jeho skutečným já. Kdyby si dával pozor, aby svým chladným přístupem neplašil okolí, mohl by se vyhnout počátečním nedorozuměním.

Zdroj informací:

harpersbazaar.de

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články