Připravte dokonalé překvapení pro svého milovaného: Tipy na ty nejlepší dárky pro muže

Připravte dokonalé překvapení pro svého milovaného: Tipy na ty nejlepší dárky pro muže
Zdroj: Freepik.com

Sháníte na poslední chvíli dárek pro svého muže? Pak se můžete inspirovat našimi tipy na dárky. Nejen, že budete mít jistotu kvality, ale navíc nemusíte přemýšlet, čím mu udělat radost. Vymysleli jsme to totiž za vás!

Speciální projekt
Speciální projekt 10. 02. 2021 08:00

Chcete příjemně překvapit svého partnera? Pokud marně tápete, co dát svému drahému, abyste mu udělala radost, tak už nemusíte. Přinášíme vám tipy na dárky, se kterými určitě nešlápnete vedle!

Pití pro chlapy

Kraken

Kraken je karibský spiced rum, který svou temnotou připomíná hlubinu, ve které přebývá mýtická příšera se stejným jménem. Právě ta zdobí všechny designové láhve této značky. Pokud tedy chcete pro svého drahého něco stylového, je láhev Krakena to pravé ořechové!

Voňavý idol

COTY

Nadělte letos muži svého srdce novou vůni Bold Instinct od Davida Beckhama. Vůni, která bezpochyby vyzdvihne jeho osobnost a skvěle doplní jeho mužný styling. Vůni, která se v soutěži VŮNĚ ROKU 2020 umístila na 1. místě v kategorii Pánská Popular. Pokud tuto jedničku chcete vyhrát, zapojte se do soutěže na webu eXtra.cz

Hladká tvář

Philips

Pokud chcete, aby byla jeho tvář vždy hladce oholena, pak je skvělým dárkem Philips QP6620/20 OneBlade Pro. Jde o hybridní zastřihovač, který se nabíjí jen 60 minut a jeho doba provozu je až 90 minut. Navíc je 100% voděodolný a vhodný na vousy každé délky. Balení obsahuje jednu čepel na obličej, jednu čepel na tělo, stojan na nabíjení a cestovní. Aktuálně ho seženete se sníženou cenou a navíc s dárkem, který čítá balení dvou náhradních čepelí.

Vybitý telefon nehrozí

Lamax

LAMAX powerbanky mají kapacitu 10 000 až 20 000 mAh, 2× USB QC3.0 & USB-C konektory pro vstup i výstup, Fast Charge – technologie rychlého nabíjení. Třešničkou na dortu je pak LED indikátor stavu nabití, odolné kovové tělo a ochrana proti přepětí, přehřátí a přebití. Tuhle powerbanku musí prostě mít!

Gurmánská slast

Albert

Jestli máte doma gurmána, pak sáhněte po něčem lahodném, masitém a kvalitním. Vyzkoušejte například skvělou paštiku Albert Excellent, která je známá svou jedinečnou chutí. Vybírat navíc můžete z různých druhů, takže si na své přijde opravdu každý.

Žhavé hrátky

Amarex

Dnešní noc by měla být nezapomenutelná, to nám jistě dáte za pravdu. Obáváte-li se ale toho, že by opět mohlo jít jen o rychlovku, pak je jasnou volbou 100 % přírodní přípravek Amarex na podporu erekce. Stačí si ho vzít půl hodinky až hodinku před aktem a v posteli zažijete nepoznané. Přípravek je naprosto bezpečný a navíc doporučovaný jedním z našich předních urologů. Nemusíte mít tedy z ničeho obavy!

Sportem ku zdraví

GIVE

Kdo by neznal fenomén posledních let, kterým jsou elektrokola. Také chcete nějaké vlastnit a začít na jaře s partnerem sportovat? Pak sáhněte po značce Apache, Haibike, Crussis nebo Leader Fox. A jaké jsou největší výhody oproti klasickému kolu? Jednou z nich je zcela jistě fakt, že elektrokola jsou určena pro každou věkovou kategorii. Navíc s ním ujede dost kilometrů i lenoch, který sportu moc nedá, protože mu tato vychytávka pomůže šlapat do kopce. Není divu, že každoročně stoupá jeho popularita. Pokud ho tedy váš partner ještě nemá, není lepší dárek. Uděláte něco pro jeho zdraví, budete trávit společný čas a uvidíte soustu krásných míst po Čechách.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články