Petr (46): Když má přítelkyně doma dceru, odmítá se mnou čtrnáct dní spát. Prý se to nesluší

Petr (46): Když má přítelkyně doma dceru, odmítá se mnou čtrnáct dní spát. Prý se to nesluší
Zdroj: Freepik

Petr je rozvedený muž v nejlepších letech. Zažil několik nepovedených vztahů, dokud nepoznal Jiřinu. Byla pro něj ve všech směrech dokonalá. Jen mu tři měsíce tajila, že má dítě. To by mu ještě tak nevadilo jako to, co mělo následovat.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 01. 05. 2021 13:00

Než jsem poznal svoji současnou partnerku Jiřinu (37), prošel jsem si několika vztahy. Měl jsem vedle sebe úspěšnou podnikatelku, která mě stavěla na druhou kolej. Půl roku jsem to táhnul s o dvacet let mladší žabkou. Jeden čas jsem udržoval poměr s kamarádkou z dětství. Každý vztah ale po čase vyhořel. Možná proto, že když se holky zmínily o dětech, bral jsem zpátečku.

Narazil jsem na sexy automechaničku

Jiřina mě dostala. Nikdy bych nečekal, že v servisu potkám automechanika, který se mi bude tak líbit. Ano, Jiřina je automechanička. Opravila mi vstřikování u mého auta. V montérkách byla tak sexy, že jsem se toho nemohl nabažit. Mluvila o motoru s takovým zaujetím, že jsem tomu se vzrušením naslouchal. Byla mi blízká od první chvíle.

Jakmile mi v autě něco zachrastilo, už jsem za ní jel. Pak už jsem si závady začal vymýšlet. Bál jsem se ji napřímo oslovit a pozvat na večeři. Byla bystrá, protože to odhalila už po druhé návštěvě. „Pane Dolejší, tomu autu nic není. Pokud sem jezdíte proto, že nevíte, jak mě pozvat na rande, tak už nemusíte. Ráda s vámi půjdu. Klidně dneska v 6,“ prohlásila a podala mi vizitku s číslem.

Tajila přede mnou dceru

Okamžitě jsem se od ní zamiloval. První žena v mém životě, která rozuměla autům. Byl jsem z ní celý paf. Byla dokonalá ve všech směrech. Všude jsem se s ní chlubil. Po večerech jsem myslel na to, co asi dělá. Ona to měla stejně, takže jsme po pár týdnech začali tvořit pár. To, že má dítě, mi tajila tři měsíce. Jako by ze mě vycítila, že nejsem zrovna otcovský typ.

Já jsem se ale za ten čas do ní tak zamiloval, že jsem se rozhodl, že tentokrát neuteču. „Tak má dítě. No a co?“ utěšoval jsem sám sebe. Dcera Anežka (6) byla docela číslo. Měla temperament po matce. Měli s exmanželem nastavenou střídavou péči po čtrnácti  dnech. Takže když ji měla Jiřina, dva týdny jsme se přizpůsobovali Anežce.

Anežka byla na matku hodně fixovaná. Ve svém věku neuměla usnout sama v pokoji. Bála se tmy, takže spala mezi námi. Jsem chlap v nejlepších letech, takže když jsem ležel vedle Jiřiny, která na sobě měla jen noční košilku, hned jsem dostal chuť na sex. Ta mě ale vždy prosila: „Je tu malá, nemůžeme to dělat, když tady leží, to asi chápeš.“

Dva týdny z měsíce jsem bez sexu

Tak pojď vedle,“ žadonil jsem. To se zase neslušelo, nechat malou samotnou v ložnici. Hned mě napadlo, že je čas vzít nohy na ramena. Tentokrát je to ale jiné. Já mám Jiřinu vážně moc rád. Nechtěl jsem se dostat do fáze, kdy zahodím další vztah jen proto, že má moje přítelkyně dítě. Vždycky, když má Jiřina Anežku v péči, jsem 14 dní bez sexu.

Uznávám, že těch dalších čtrnáct dní je to hotový ráj. Jiřina se mi snaží vše vynahradit. Nedávno mi řekla, že si váží toho, že jsem to nevzdal. Přiznala se, že jsem po dlouhé době muž, který to vydržel. Nazvala mě tím pravým. Kdyby jen chudák tušila, jaké jsem měl úmysly. Věřím, že až malá vyroste, budu mít sex každý den.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články