Velký horoskop partnerských potřeb: Co je pro vás ve vztahu důležitější než milování?

Velký horoskop partnerských potřeb: Co je pro vás ve vztahu důležitější než milování?
Zdroj: Pixabay

Pro mnoho párů je sex jednou z nejdůležitějších věcí v jejich vztahu. Na samé špici ale obvykle figuruje úplně jiná hodnota. Kterým potřebám dávají jednotlivá znamení zvěrokruhu přednost před postelovými hrátkami?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 18. 04. 2021 13:30

Pro každého z nás jsou ve vztahu důležité jiné věci – někteří chtějí lásku, jiní respekt a pro některé je nezbytná především správná chemie. Ty hodnoty a vlastnosti, které od partnera očekáváme, mohou záviset také na znamení zvěrokruhu. Co je tedy pro vás ve vztahu důležitější než sex? Náš horoskop napoví.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.): STABILITA

Kozorozi mají tendenci být nezávislí, odhodlaní a často působí na okolí velmi vážně. Mohou mít ale i hravou stránku. Jejich hlavním zaměřením je dosažení cílů a úspěch, protože potřebují stabilitu. Ve vztazích oceňují, když jim partner právě tuto hodnotu dává. Abyste byli v partnerství šťastní, sdílejte s Kozorohem rutiny, hranice a tradice.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.): NEZÁVISLOST

Vodnáři jsou často plni netradičních nápadů. Mají rádi společnost jiných lidí a také přirozený talent pomáhat druhým. Občas ale také potřebují trochu volna, aby byli sami a mohli o sobě přemýšlet. Ocení především svobodnější vztah, který jim umožní být čas od času nezávislými.

Ryby (21. 2. – 20. 3.): VŠÍMAVOST

Ryby jsou velmi citlivé a kvůli své empatické povaze mají potřebu pomáhat ostatním. Ve vztazích proto ocení, když je jejich partner schopen pochopit jejich složité emoce. Potřebují někoho, kdo vidí, že hluboko uvnitř se necítí dobře, i když o tom nemluví. Proto Ryby po svém boku preferují někoho, kdo na ně pamatuje a bere na ně ohled.

Beran (21. 3. – 20. 4.): VÁŠEŇ

Lidé narození ve znamení Berana jsou velmi odhodlaní a vášniví. Nebojí se za každou osobu bojovat a chránit ji. Mají talent na dobrodružství a obvykle mají ve vztahu hlavní slovo, zejména pokud jde o rozhodování. Mají tendenci hledat partnera, který dokáže držet krok s jejich energiemi a je podobně naladěn, aby ze vztahu nevyprchala vášeň.

Býk (21. 4. – 21. 5.): SPOLEHLIVOST

O Býkovi je známo, že je loajální a důsledný, někdy dokonce až tvrdohlavý. Býci však mohou být také romantickými partnery a nesmírně si vážit něžností. Ve vztahu by Býk chtěl někoho spolehlivého a naladěného na stejné vlnové délce jako on sám. Dokonce i milovníci jídla mohou oslovit a nadchnout Býka, ale ve vztahu jsou pro něj spolehlivost a loajalita důležitější.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.): KOMUNIKACE

Blíženci se rádi účastní různých aktivit. Vědí, jak se dostat do konverzace téměř s ​​kýmkoli, a jsou velmi společenští. Často proto najdete Blížence naprosto ponořené do rozhovoru. Mají tendenci hledat dynamické vztahy, protože si cení především otevřené komunikace a kamarádství. Pokud tam tyto dva aspekty chybí, vztah pro ně ztrácí smysl.

Rak (22. 6. – 22. 7.): POROZUMĚNÍ

Raci jsou velmi úzce spjatí s emocemi a některým lidem může chvilku trvat, než jim porozumí. Mají tendenci hledat vztahy, které ke komunikaci nevyžadují vždy mluvení, protože mnoho emocí je tak složitých, že je nelze vyjádřit slovy. Ocení proto především někoho, kdo má tolik porozumění a trpělivosti, aby s nimi dobře vycházel.

Lev (23. 7. – 22. 8.): UZNÁNÍ

Všichni víme, že Lvi jsou rádi středem pozornosti. Jsou vášniví, velkorysí, je s nimi zábava a mají skvělé vůdčí schopnosti, a to i ve vztazích. Mají tendenci ochraňovat osobu, kterou milují, a jsou rádi, když jsou jejich láska a úsilí druhou osobou uznány. Právě partnerovo uznání je pro Lva tím hnacím motorem, který udržuje vztah v chodu.

Panna (23. 8. – 22. 9.): KOMPATIBILITA

Panny jsou laskaví a slušní lidé, kteří nejraději tráví čas čtením kvalitních knih a posloucháním dobré hudby. Ve vztazích kladou velký důraz na kompatibilitu, a tak hledají především někoho, kdo má podobné zájmy. Partner by měl být alespoň otevřený zájmům Panny, jinak to nebude fungovat!

Váhy (23. 9. – 23. 10.): PROPOJENOST

Váhy jsou sociální bytosti a jsou vždy připravené udělat dobrý skutek pro lidi, na kterých jim záleží. Mají mlsný jazýček a vytříbenou chuť. Protože jsou velmi esteticky založené, hledají hlavně hluboká spojení. A co je nejdůležitější, přitahuje je především někdo, s kým mohou mluvit o čemkoli, ať už jde o malé detaily v jejich každodenním životě, nebo hlubší pravdy světa.

Štír (24. 10. – 22. 11.): NÁKLONNOST

Je známo, že lidé ve Štíru mají prudké reakce a jsou impulzivní. Štíři vědí, co v životě chtějí, a velmi tvrdě na tom pracují. Navenek se mohou zdát chladní, ale uvnitř skrývají velké množství emocí. Ve vztazích si zvláště cení náklonnosti a spojení s partnerem, které přesahuje z fyzického do psychického.

Střelec (23. 11. – 21. 12.): SVOBODA

Jak všichni víme, Střelec je skutečný poutník. Má rád dobrodružství a zkoumání, je vždy otevřený změnám a růstu. Střelci s oblibou vyrážejí za novými zážitky, které jim později umožní vyprávět vtipné historky. Ve vztazích si cení svobody, možnosti dále prozkoumávat svět a učit se věci, které procházejí různými fázemi života.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články