Bouřkový úplněk ve Vodnáři: Otevře bolestivá místa minulých vztahů a hrozí úrazy

Bouřkový úplněk ve Vodnáři: Otevře bolestivá místa minulých vztahů a hrozí úrazy
Zdroj: Unsplash

V sobotu ráno ve 4:36 nás čeká takzvaný bouřkový úplněk (v červenci se obvykle vyskytuje velké množství bouřek, odtud ten název), který letos nastane ve Vodnáři. Co s sebou přinese?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 07. 2021 08:30

Tento letní úplněk má hlavně velkou energii uzdravovat. Staré rány, které dosud bolí, se přihlásí o pozornost. Můžete si tak vzpomenout na své bývalé lásky nebo pocítit vztek za minulé křivdy. Věci, které jste doteď odkládali, vám nedají spát a budete mít potřebu je okamžitě dokončit. Stejně tak v partnerských vztazích pocítíte neklid a mohou se objevit výčitky.

Při úplňku se o slovo hlásí křivdy, vztek i výčitky

Vodnář je samo o sobě vyčítavé znamení, které neumí odpouštět. Proto ve chvíli, kdy mu něčím připomenete věc z minulosti, je připraven okamžitě zaútočit. Tak budeme během úplňku fungovat všichni, proto si dejte velký pozor!

Pokud budete s partnerem cokoliv probírat, dívejte se hlavně dopředu a netahejte do toho minulost. Neujišťujte se, proč si vybral zrovna vás a neporovnávejte se s ostatními. Pochyby, které do nás úplněk vkládá, jsou vnímány intenzivněji, než by bylo zdrávo.

Pozor na to, kam při úplňku šlapete

Ohroženy během tohoto úplňku jsou zejména kosti. A to konkrétně holenní kost, lýtka a končetiny těla celkově. Proto si dejte velký pozor při jakékoliv manuální práci či chůzi.

Ke zranění budete náchylnější než obvykle. Tradičně se za úplňku nedoporučují žádné lékařské zákroky. Naopak je vhodný čas pro sběr bylin a rituály. Využít tak můžete rituál na uzdravení vnitřního dítěte, odpuštění nebo lásku.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články