Jahodový úplněk ve Střelci přichází: Třem šťastným znamením zvěrokruhu přináší báječné zprávy

Jahodový úplněk ve Střelci přichází: Třem šťastným znamením zvěrokruhu přináší báječné zprávy
Zdroj: Freepik

Jahodový úplněk, kterému se někdy přezdívá i Úplněk růží, nastává v neděli 4. června 2023 přesně v 05:41 hodin a je v ohnivém znamení Střelce. Třem znamením zvěrokruhu přináší obzvláště dobré zprávy!

Jana Matušková
Jana Matušková 02. 06. 2023 05:37

Přichází další úplněk roku 2023, tentokráte je ve znamení zvěrokruhu Střelec. Říká se mu Jahodový úplněk - důvod je zřejmý. Právě v této době totiž dozrávají jahody, a proto byl podle velkého přehledu úplňků webu eXtra.cz červnový úplněk indiány označován právě za Jahodový. V našich končinách se však můžete setkat i s označením Úplněk růží, které tu právě začínají kvést.

Co Jahodový úplněk v červnu 2023 přináší? Obecně touhu užívat si života plnými doušky, vždyť je zasvěcený ohnivému znamení Střelce. Některé jedince pak může dokonce postihnout pocit, že by měli pozměnit svůj život. Třem vybraným znamením zvěrokruhu pak Jahodový úplněk přináší mimořádně pozitivní zprávy. Tady jsou!

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Jahodový úplněk Blížencům přinese pozitivní příval energie, díky čemuž se mohou pustit do nových výzev a projektů. Velmi jim v tom pomohou jejich komunikační schopnosti, které budou v plné síle, takže přichází ideální čas vykomunikovat vše potřebné v zaměstnání, ale i ve vztazích.

Pokud tedy už delší dobu toužíte po změně, ať už profesní (může se to týkat i žádosti o vyšší plat), nebo vztahové, nebojte se toto téma otevřít. Buďte však opatrní, abyste nezapomněli na vás diplomatický takt a netlačili až přespříliš na pilu, dobrá věc by se mohla zadrhnout. Stačí, když kape!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Když v červnu 2023 oblohu ozáří Jahodový úplněk, nastane pro Váhy skvělý čas k zamyšlení. Věnujte pozornost vaší intuici a snům, protože se v nich skrývají poznatky o vaší současné situaci.

Toto období je ideální k vyřešení všech dlouhodobých konfliktů či nedorozumění, a to jak uvnitř vás, tak i s ostatními. Nezapomeňte, že kompromis je vaší silnou stránkou, a proto se při dosahování harmonie spolehněte na diplomacii. Buďte otevření změnám, mohou přinést příležitosti k růstu a sebepoznání.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Úplněk v červnu 2023 přinese lidem narozeným ve znamení Ryb příval kreativity. Využijte tuto energii k novým uměleckým aktivitám, duchovním praktikám nebo se ponořte hlouběji do poznání vašich pocitů.

Přichází vynikající doba pro sdílení myšlenek a pocitů s blízkými, protože zjistíte, že jsou vnímavější než obvykle. Jen si dávejte pozor na vaše hranice a nenechte se příliš unášet emocemi. Držte se při zemi a úspěšně proplujete touto lunární fází s grácií a moudrostí.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články