Úplněk v Býku: Pomůže řešit nepříjemné finanční otázky a vnese jasno do vztahů

Úplněk v Býku: Pomůže řešit nepříjemné finanční otázky a vnese jasno do vztahů
Zdroj: Unsplash

Je tu listopadový úplněk v Býku! Nejvíce ovlivní játra, kyčle, stehna a křížovou kost. Co během tohoto magického období čeká právě vás? Nezapomeňte, že během úplňku se nedoporučuje žádný lékařský zákrok. Odložte tak na později, co pro vás teď není nezbytné.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 11. 2022 06:00

Úplněk v Býku se bude prolínat celým druhým týdnem tohoto měsíce. Můžeme se na něj těšit v úterý 8. listopadu 2022 přesně ve 12:01. Překvapí ty, kteří si mysleli, že už je do konce roku žádné výzvy nečekají. Právě Býk totiž přináší dary, o které jsme už dávno žádali a přestali jsme doufat, že by nám někdy mohly být poskytnuty.

Touha po penězích má základ v touze po klidu

Každý touží po velkém dobru. Fungující rodině, spalující lásce i materiálním zabezpečení. Víte, jak se říká, že peníze nejsou všechno? Je to velká pravda, jsou věci, které si za ně nekoupíte. Na druhé straně dokážou splnit velké sny, které si tajně držíte v srdci.

Obvykle touha po penězích nepochází z potřeby hromadit čísla na účtech. Má základ v touze po domově, po cestování a exotických destinacích, které bývají dražší než víkend u jezera. Je to touha zajistit dětem kvalitní vzdělání a zázemí pro budoucí život. Něco jim naspořit. Investovat. Nebát se zítřka. Je to touha po klidu.

Splňte si při úplňku v Býku sen, který krmí vaši duši

Býk přináší otázky, které byste vědomě nikdy řešit nechtěli. Kam vám utíkají peníze a jak můžete regulovat své utrácení. Velké sny, na které teď ještě peníze nemáte. Přináší jasno do vztahů a touhu po jistotách, může vás vést ke sjednání pojistek, nalezení finančního poradce nebo refinancování drahých půjček. Vše, co Býk může nabídnout, přináší právě teď. Odvahu, že můžete vystoupit ze svého stínu a nalézt svůj vytoužený domov. Nejenom z cihel. Ale ten ve svém srdci.

Nebojte se probudit své vnitřní já a ukažte všem, že na to máte. Nebo to neukazujte nikomu. Dosáhněte úspěchu potichu. Co je komu vlastně do toho? Každý máme v sobě úplně jinak nastavené hodnoty, každý chceme něco jiného. Býk vám ale umožní podívat se do vašeho nitra a přijímat výzvy, které ještě do konce roku přicházejí. Pokud si toužíte splnit ten největší sen, který krmí vaši duši štěstím, je na to čas právě teď.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články