Lovecký úplněk v Beranu: Znamením zvěrokruhu přinese odvahu a energii pro nové začátky

Lovecký úplněk v Beranu: Znamením zvěrokruhu přinese odvahu a energii pro nové začátky
Zdroj: Freepik

Podívejte se, co s sebou přináší lovecký úplněk v Beranu a na co byste se měli zaměřit. Přichází totiž přerod a nový začátek, díky kterému si můžete splnit všechny sny, jež vás kdy napadly.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 10. 2022 06:00

V neděli 9. října 2022 přichází ve 22.54 úplněk v Beranu. Ten je tradičně novým začátkem, protože Beran je prvním znamením zvěrokruhu. Ještě před koncem roku nám tak umožní načerpat novou energii a pustit se s odvahou do toho, co se nám celou dobu nedařilo.

Loveckým úplňkem je nazýván proto, že vytváří dokonalé lovecké podmínky. Vybízí také k poslední sklizni plodin, které ještě máte na svých zahradách.

Milujte a buďte milováni, velí lovecký úplněk

Pokud chcete druhého řídit a kontrolovat, nebude to fungovat. Pokud naopak budete hledat prostředky pro potěšení a radost, bude to mnohem lepší cesta. Nežebrejte o lásku, ti, kteří vás milují, vám to dají najevo.

Spolu s energií lásky přichází také potřeba uzdravit sám sebe, své vnitřní dítě. To, kterému se možná v raném věku či minulých životech staly křivdy, jež si s sebou nese do dospělosti a jedná na základě nich. Bude to vysvětlení pro vaše reakce v některých krizových situacích.

Beran přináší odvahu jít za sny

První znamení zvěrokruhu přinese odvahu a zároveň touhu po přijetí. Nezastaví se před ničím, a tak budou překážky jen další výzvou na cestě. Slunce je ještě stále ve Vahách, proto se možná některá rozhodnutí zdají obtížnější, určí však budoucí směr našeho života.

Lovecký úplněk v Beranu ovlivní zejména zuby, hlavu, tepny a jazyk. Pokud trpíte na migrény, měli byste se mít během tohoto období na pozoru. Tradičně se nedoporučuje žádný lékařský zákrok, také půdu byste měli nechat odpočívat.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články