Herečka Eva Podzimková o radikální změně image: Muže si nechávám, ale dlouhé vlasy už mě přestaly bavit

Herečka Eva Podzimková o radikální změně image: Muže si nechávám, ale dlouhé vlasy už mě přestaly bavit
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herečka Eva Podzimková, dříve Josefíková, překvapila krátkým trendy sestřihem.Málokdo by hádal, že křehká herečka je maminkou téměř dvouleté dcery Loty.Eva Podzimková navštívila v novém účesu talk show Na kafeečko.V rozhovoru s Miluškou Bittnerovou odhaluje, proč se k razantní změně účesu odhodlala.+ 5 fotek+ 6 fotek

Hvězda seriálu televize Prima Sedm schodů k moci, herečka Eva Podzimková (33), překvapila trendy účesem na vrabčáka. V krátkých vlasech připomíná legendární Audrey Hepburn nebo Winonu Ryder. V talk show Na kafeečko Milušce Bittnerové prozradila, co stojí za její změnou vizáže a jak se jí podařilo dostat zpátky do formy po narození dcery Loty.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 03. 2023 12:00

Celý život měla herečka Eva Podzimková, za svobodna Josefíková, dlouhé kaštanově hnědé vlasy. Před nedávnem se ovšem rozhodla pro změnu, která jí perfektně sedí. A třebaže se ženy k podobně radikálním krokům rozhodují v době, kdy přicházejí o životního partnera, Eva rozchod se svým mužem, scenáristou Matějem Podzimkem, neplánuje.

Eva Podzimková si pochvaluje lehkou hlavu

„Muže si nechávám. Dlouhé vlasy už mě přestaly bavit a toužila jsem po změně, co se týká účesu," vysvětluje herečka, která byla ještě před nedávnem na mateřské dovolené s téměř dvouletou dcerkou Lotou. Nikdy se to moc nehodilo kvůli práci a divadlu. Teď, když jsem to nabídla do nového projektu, to klaplo. Ukázalo se to jako velmi dobrý nápad. Cítím se čerstvá a s lehkou hlavou," popisuje Eva své pocity z nového účesu.

Po porodu znovu štíhlá

Už v průběhu mateřské dovolené přitom herečka začínala natáčet seriál Sedm schodů k moci, kde mimo jiné předvedla dokonale štíhlou postavu. Eva to připisuje genům a také většímu pracovnímu vytížení. „Děkuji, že jsem se rychle dostala do kondice – jakž takž. Může za to zrychlený metabolismus po mamince a také to, že jsem běhala a nestíhala jíst," myslí si Eva, jejíž postava se v seriálu nevyhnula ani erotickým scénám„Co se týká těch obnažených a skoro až gymnastických scén, tam jsem měla dublini. Takže lačné oko diváka je nasyceno, ale mému studu a hranicím bylo také vyhověno," prozrazuje.

Eva zároveň nevylučuje, že by téměř dvouleté Lotě mohl přibýt sourozenec. „Mám sestru, jsem ze dvou sourozenců. Je to pro mě krásná představa. Uvidíme, dá-li Bůh a okolnosti," říká otevřeně okatá herečka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články