Profesní horoskop: Kdo touží po kariéře a pro koho nesmí být práce nudná?

Profesní horoskop: Kdo touží po kariéře a pro koho nesmí být práce nudná?
Zdroj: Pixabay

Chtěli byste udělat v životě změnu a něco dokázat? Nebaví vás současná práce a toužíte po lepší? Na co ale máte vlohy a v jaké profesi byste se spíše trápili? Náš horoskop vám prozradí, jaké zaměstnání je pro vás to pravé.

Jana Jánská
Jana Jánská 03. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou kariéristé a vysoká pracovní pozice je pro ně vším. Jsou kreativní, soutěživí, ambiciózní a patří většinou ke špičce ve svém oboru. Samostudiu a vzdělávání věnují mnoho času. Rodina občas strádá.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci se neštítí žádné práce. Jsou pilní a jejich hlavním pozitivem je empatie. Vcítí se do svým podřízených a bývají dobrými šéfy. Jsou ale i manuálně zruční, což jim přináší spoustu výhod.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci mají rádi intelektuální věci, proto jejich zaměstnání nesmí být žádná nuda. Potřebují neustále nové výzvy. Nevzdávají se, dokud nedojdou k cíli.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Když je něco potřeba udělat, na Raka se můžete spolehnout. Je to přítel se vším všudy. Bohužel je v zaměstnání díky své dobrotě často zneužíván.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou velmi dynamičtí, excentričtí a baví je být středem pozornosti. Lev je rád ve vedoucí pozici nebo musí mít povolání, kde mu nikdo nešéfuje. Nesnese totiž autority.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou velmi organizované a praktické. Rády vedou skupinu lidí, dodají jí totiž řád a pořádek. Pokud chcete někam zavést řád, pošlete tam Pannu.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy vždy hrají čestně, mají smysl pro morálku a pravidla. Také rády mluví a vymýšlí nejrůznější inovace. Peníze pro Váhy nejsou důležité, zážitek z dobře vykonané práce je těší víc.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři mají rádi respekt. Spolupracují s lidmi, od kterých cítí uznání, ale na druhou stranu požadují, aby obohacovali i oni je. Štíři rádi vedou dlouhé filozofické debaty.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou čestní, vytrvalí, bojovní a jdou si tvrdě za svým. Chtějí v práci uspět a udělají pro to vše. Ale nikdy nezajdou za hranice čestnosti. Jsou to srdcaři a pracanti.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi často pomáhají ostatní i zadarmo. Jsou to takoví spasitelé lidstva. Nejčastěji je najdete pracovat v charitativních organizacích a pobíhat po Praze s prodejními artikly.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři milují luxus, a aby si ho mohli dopřávat, musí se v práci pěkně otáčet. Budou ale radši pracovat dvacet hodin denně, aby si ty drahé hodinky prostě mohli koupit.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou nemakačenka. Práce je nebaví, tak jen tak proplouvají životem a čekají, co jim nabídne. Většinou nejsou materiálně založené a na výdělcích jim moc nezáleží.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články