Partnerský horoskop: S kým si padnete do noty podle znamení zvěrokruhu

Partnerský horoskop: S kým si padnete do noty podle znamení zvěrokruhu
Zdroj: Pixabay.com
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Zrozenci ve znamení zvěrokruhu Beran jsou společensky oblíbení, ale také dokážou v nepravou chvíli vyjádřit názor. Potřebují k sobě dominantní, přátelský a sexuálně chtivý typ. Nesmějí se nudit! Ideální harmonie vznikne s dobrodružnou povahou Střelce. Slibné vyhlídky tvoří také vztah se Lvem, soužití pak bude plné milostných hrátek a pestré zábavy. BÝK (21. 4. - 21. 5.): Realista v životě i ve vztahu, to je Býk. Prahne po jedinci s jasnými cíli. Býk zbožňuje klid a pocit jistoty. Ve vztahu si rozumí s Pannou, která má občas našlápnuto k požitkářství. Zajímavý vztah je možný také s Kozorohem, ten má zase smysl pro disciplínu. Kozoroh si s Býkem porozumí rovněž v otázkách financí a společenského života.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): S Blíženci je to těžké, nikdy u nich nevíte, na čem vlastně jste. Milují zábavu a slovíčkaření, ale snadno se přizpůsobí a umí milovat. Ideální vztah je možný s Váhami, které vnesou do jejich zbrklého života trochu harmonie. Střelec zase dokáže Blížence pobavit. Oba plují na vlně dobrodružství, svobody a nezávislosti.RAK (22. 6. - 22. 7.): Proměnlivá povaha Raka se jen stěží s někým snese. Rak si potrpí na tradiční věci a je výborný společník. Jeho pohled na svět dokonale pochopí Kozoroh, oba proto vytvoří skvělý pár pro manželství. Rak si také velmi dobře rozumí se zrozenci Štíra, kteří ho odvedou od stereotypu. Ryby pak Raka zavedou do světa fantazie a opravdových citů.+ 8 fotek+ 9 fotek

Hodíte se k sobě? To je ta nejzásadnější otázka, kterou si pokládá každý z nás, když vstupuje do nového vztahu. Díky partnerskému horoskopu už budete znát odpověď předem a nebudete muset ztrácet čas s někým, kdo vám není souzený.

Jana Jánská
Jana Jánská 04. 01. 2021 07:16

Znamení zvěrokruhu toho o nás prozrazuje mnohé. Naše základní charakterové vlastnosti, nastavení našeho temperamentu, poodkrývá také náš vztah k druhým. A může naznačit, byť to neplatí univerzálně, i to, s kým můžeme tvořit dokonalý pár.

Partnerství podle znamení zvěrokruhu

Pojďme se nyní podívat na to, jak na vztahy nahlížejí hvězdy podle našeho znamení zvěrokruhu. Tak třeba zrozenci ve znamení Berana jsou společensky oblíbení, ale také dokážou v nepravou chvíli vyjádřit názor. Potřebují k sobě dominantní, přátelský a sexuálně chtivý typ, třeba Střelce nebo Lva.

Zrozenci ve znamení Panny zase hledají chytrého, realistického a přitom citlivého jedince. Proto si nejvíce porozumí s Býkem a Kozorohem. Plný žárlivosti naopak může být vztah s Blížencem.

Zajímá vás, kdo se podle vašeho znamení zvěrokruhu hodí právě k vám? Podívejte se do galerie!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články