Velký horoskop lásky na rok 2020: Tři znamení čeká nejžhavější léto jejich života

Velký horoskop lásky na rok 2020: Tři znamení čeká nejžhavější léto jejich života
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Nejlepším měsícem roku 2020 pro Berany bude únor, kdy mají zároveň největší šanci na seznámení. Mělo by k němu dojít na plese či jiné společenské události.Nejžhavějším měsícem roku 2020 pro ženy ve znamení Býka bude říjen, kdy si budete vychutnávat dovolenou v teplých krajích. Na cestách se dá potkat spousta neodolatelných mužů!Květen 2020 bude pro Blížence měsícem lásky! Váš pan božský je aktivní člověk, proto ho potkáte při sportovní aktivitě či na výletě v rozkvetlé přírodě.V srpnu 2020 pro Raky vesmír chystá překvapení v podobě seznámení s člověkem, který vám přinese pocit bezpečí. Potkáte ho na chatě či v kempu u mihotavého světla táborového ohně.+ 8 fotek+ 9 fotek

Rok 2020 bude pro mnohé převratný, alespoň na poli lásky. Divoké románky, rozchody i usmiřování, to všechno nás čeká. Je tu velký horoskop lásky (nejen) pro ženy na rok 2020.

Jana Matušková
Jana Matušková 27. 12. 2019 12:45

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vaše ohnivé srdce vzplane v tomto roce hned několikrát! Hvězdný patron Mars na vás působí už od ledna a postará se o erotické jiskření. V únoru se k němu přidá samotná Venuše, aby znásobila fyzickou přitažlivost. Léto bude doslova jízda, protože vás čekají prázdninové románky, rozchod i usmiřování. Pokud žijete v dlouhodobém vztahu, připravte se na zvýšenou míru zodpovědnosti, s níž se budete vyrovnávat jen s obtíženi. Tyto problémy by měly vygradovat v listopadu.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Rok 2020 je pro všechny zrozenkyně ve znamení Býka rokem velkých příležitostí! S jarem přichází obrovská podpora hvězd, protože dojde ke spojení Jupitera, Venuše a Uranu. Vesmír vás bude nabádat ke splnění snů i k zanechání všeho nepotřebného. V červenci vás čekají zajímavé erotické zážitky, na které budete ještě nějaký ten pátek vzpomínat. V dlouhodobých vztazích budete doslova jedno tělo a jedna duše, proto se můžete těšit na symbolickou pečeť své lásky.

Blíženci (22. 5. - 21. 6)

Během první poloviny roku potkáte toho pravého! Díky působení Saturnu se můžete těšit na větší stabilitu ve vztazích, které se začnou krůček po krůčku prohlubovat. Hvězdy říkají, že váš nastávající je velmi originální člověk s neodolatelným charismatem. Není vyloučeno, že mezi vámi bude větší věkový rozdíl, či že se zamilujete do cizince. Nejpříznivější období pro vás nastane ve druhé polovině dubna a potrvá zhruba do začátku srpna, kdy budete mít v patách patronku lásky Venuši.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pro Raky je rok 2020 důležitým obdobím pro vztahy, zejména pokud jde o ty manželské. Do začátku března budete rekapitulovat svůj dosavadní život, abyste se ujistili o tom, co od protějšku vlastně chcete. S nastupujícím jarem k vám osud začne být vřelejší a dostane vás do náruče toho pravého. Nebojte se být sami sebou a vymaňte se ze stereotypů, které vás jen svazují. Vaše nová láska bude osvěžující a dodá vám potřebné sebevědomí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Jakožto Lvice patříte patříte mezi neodolatelné ženy, kterým muži padají k nohám při pouhém lusknutí prstů. První polovina roku se ponese ve znamení nezávazných románků. Během letních měsíců si přijde na své vaše záliba v luxusu, kdy budete vysedávat se svým obdivovatelem v nejlepších barech na pláži. V manželských vztazích si dejte pozor, ať neupadnete do stereotypu v životě i v ložnici. Nastupující podzim přinese nezadaným Lvicím novou lásku.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Rok 2020 je po milostné stránce pro všechny Panny velice pestrý! Patříte k opatrnějším ženám, přesto byste neměly odmítat pozvání na rande, která přijdou v nejméně očekávanou chvíli. Nejvíce šancí na nalezení toho pravého máte od konce srpna, kdy se vlády nad vaším znamením zmocní planeta lásky Venuše. Pokud se hodláte usadit, počkejte si na vliv Saturnu, který se dostaví s nastupujícím podzimem a otevře otázku potomků.

Váhy (23. 9 – 23. 10.)

Rok 2020 budete velice dynamický a vy si během něho přijdete několikrát na své! Díky vaší přirozené eleganci a nenucenému šarmu budete na muže působit jako magnet. Vaše patronka Venuše se postará o zajímavé setkání hned v polovině ledna. Zahanbit se nenechá ani ohnivý Mars, který vstoupí do hry v dubnu, aby dodal vašemu vztahu erotický náboj. Hvězdy říkají, že se v tomto roce natrvalo připoutáte k někomu nevšednímu, s nímž se rozhodně nebudete nudit.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V milostném životě vás čeká řada změn, které vás nakonec dovedou do náruče toho pravého! Ohnivý Mars bude působit od března na vaše znamení v provokativním duchu a může vyvolat náhlé vzplanutí i rychlý rozchod. Nebezpečný může být především ve vzájemné kombinaci s Uranem, ke které dojde letos v květnu. Na podzim se začne situace uklidňovat a vy se naučíte svému protějšku lépe naslouchat. Prosinec bude plný porozumění.

Střelec (23. 11. - 21. 12)

V roce 2020 se zamilujete jako mávnutím kouzelného proutku! Planeta Venuše k vám bude od února štědrá a postaví vám do cesty hned několik atraktivních mužů. Pokud toužíte po trvalém vztahu, budete muset držet na uzdě svůj temperament, který bude od začátku ledna posilovat ohnivý Mars. V manželských vztazích vás vesmír nabádá k upřímnosti a vzájemné podpoře. Pokud toužíte po dítěti, vaše snahy vyjdou na samém sklonku letošního roku.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Rok 2020 pro vás bude na milostném poli jedním z nejúspěšnějších! Budete miláčkem Venuše i Marsu, kteří se s přicházejícím jarem postarají o žhavý flirt a nejedno milostné vzplanutí. Díky vašemu sexappealu je takřka nemožné vám odolat. Vámi vyslaný Amorův šíp se s největší pravděpodobností zabodne do srdce zrozence Vodnáře či Býka. Ženy, které svojí lásku už nějaký ten pátek mají, se mohou těšit na druhé líbánky v polovině letošního léta.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Muži by museli být slepí, aby si vás v roce 2020 nevšimli! Realistický Saturn se postará o vážné seznámení, kdy potkáte člověka, který bude mít smysl pro vaše vzletné představy a zároveň vás udrží nohama na zemi. V lásce se řiďte svým srdcem a nenechte se odradit okolím, které může mít na vašeho vyvoleného jízlivé poznámky. Zejména na začátku roku budete mít více želízek v ohni, takže se můžete stát součástí milostného trojúhelníku.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Křehké Rybičky prožijí jemnou lásku přesně podle svých představ! Po romantice toužíte ze všech znamení nejvíce a vesmír vám ji začne servírovat už od začátku února. Vaše láska přesto nebude bleskem z čistého nebe, protože váš zasněný pohled stihl už dávno okouzlit pohledného muže z vašeho okolí, který čeká na příležitost. Dejte svému obdivovateli svolení k zamilovanému gestu a naplníte tak svoje sny o romantické lásce.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články