Velký horoskop lásky na květen 2023: Berani zaplanou vášní, Střelci vyzkouší novou postelovou praktiku

Horoskop lásky na květen 2023: Berani zaplanou vášní, Střelci vyzkouší novou postelovou praktiku
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Na Berany čekají šťastné dny o víkendu 6. a 7. května 2023. Možná je i výhra v loterii.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci potkají člověka, ze kterého se může stát dobrý kamarád (a u nezadaných Býků i partner do života). Mějte oči otevřené v týdnu od 15. května 2023.
BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blížence čekají šťastné dny o víkendu 27. a 28. května 2023.RAK (22. 6. - 22. 7.): Raci budou mít šťastnou ruku při výběru čehokoliv v pondělí 29. května 2023.+ 8 fotek+ 9 fotek

Horoskop lásky pro květen 2023 přináší příslib krásných zážitků hned několika znamením zvěrokruhu! Podívejte se na astrologickou předpověď, která vám prozradí, jak na tom budete v oblasti vztahů právě vy! V galerii pak najdete, ve kterých květnových dnech budete mít obecně štěstí.

Jana Matušková
Jana Matušková 26. 04. 2023 06:07

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V květnu 2023 se ve vašem milostném životě rozhoří vášeň. Buďte spontánní a nebojte se vyjádřit vaše city, drahá polovička je v poslední době poněkud postrádá. Počasí navíc bude přát rodinným výletům, které vztahy opět o něco více prohloubí.

Pro nezadané: Nezadaní Berani budou mít tento měsíc na lásku chudý. Nebudou ale zoufat, protože jsou s tímto stavem smíření a většina z nich by to ani neměnila.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, v květnu se zaměřte na komunikaci a naslouchání. Posilujte vaše pouto s partnerem tím, že se zapojíte do smysluplných rozhovorů a nebudete jako doposud mávat rukou nad tím, že si s vámi chtějí o něčem promluvit. Váš protějšek skutečně něco trápí.

Pro nezadané: Býci, kteří jsou single, by měli být při seznamování s novými lidmi více otevření. Vaše tajuplná maska, kterou v poslední době nechcete odkládat, brání navazování nových vztahů.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Drazí Blíženci, v květnu 2023 díky lásce skutečně rozkvetete. Nalaďte se na vlnu romantiky a nechejte se vést svým srdcem. Byť jste o tom v poslední době mnohokráte zapochybovali, máte vedle sebe skutečně bezvadného parťáka pro život. Nezanedbávejte ho!

Pro nezadané: Usilujte o nové známosti, ale zůstaňte při zemi, abyste se necítili zahlceni emocemi a nedostali strach z neznámého. Na tak zajímavého člověka, jakého ve druhé polovině měsíce potkáte, nenarazíte každý den.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V květnu 2023 vás obklopí láska. Na to, co s milovanou osobou prožijete, budete vzpomínat ještě hodně dlouho. Týká se to především společných chvil mimo domov a zapomenout nesmíme ani na postelové zážitky. Vy i váš protějšek totiž budete po sexuální stránce jako znovuvzkříšení.

Pro nezadané: Začněte o sebe pořádně pečovat. Potřebujete si zvýšit sebevědomí, jen tak k sobě přilákáte toho pravého partnera. Zajděte si tedy na relaxační masáž, oživte váš šatník a vůbec se dejte do kupy!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Máte pocit, že váš vztah v posledních týdnech skomírá? Je to pravda, vloudil se do něj stereotyp. Nebojte se v květnu 2023 převzít iniciativu v plánování společných akcí, ale nezapomeňte respektovat partnerovy touhy. To, do čeho se budete chtít vrhnout, nemusí být zrovna jeho šálek kávy.

Pro nezadané: Single Lvi budou v květnu 2023 vyzařovat takové charisma, až z něj lidem půjde hlava kolem. Využijte toho k navázání hlubších vztahů v lásce, noví potenciální partneři z vás budou okamžitě okouzlení.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zadané Panny prožívají poklidné vztahové období, a to samé je čeká i v květnu 2023. Měly by se však zaměřit na prohloubení důvěry a porozumění, protože jsou chvíle, kdy má jejich partner pocit osamělosti. Jako byste, milé Panny, pro samý klídek zapomínaly na to, že vztah není bez práce.

Pro nezadané: Pro single Panny mají hvězdy dobrou zprávu, v květnu 2023 si láska najde cestu do jejich srdce. Má to ale háček. Panny musí přijmout riziko citového zranění a risknout otevřít se někomu výjimečnému.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V květnu 2023 bude ve vztahu klíčová rovnováha. Váhy budou usilovat o harmonii v milostném životě tím, že začnou otevřeně sdílet emoce a brát v úvahu partnerův pohled na věc. Díky tomu se jejich vztah upevní a veškeré šarvátky posledních týdnů budou zapomenuty.

Pro nezadané: Navštěvujte společenské akce, abyste zvýšili šanci, že potkáte někoho výjimečného. V poslední době jste totiž, milé Váhy, trochu zlenivěly. Na gauči v obýváku u Teorie velkého třesku nikoho nového nestřetnete.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V květnu 2023 bude vašemu milostnému životu vládnout vášeň a intenzita. Důvěra a citové pouto vytvoří pevný základ vašeho vztahu. Slunečné počasí vás oba nabije novou energií, vystavujte se paprskům co nejčastěji. Na konci měsíce sice přijde drobné vztahové zaškobrtnutí, ale vyřešíte ho s nadhledem.

Pro nezadané: Single Štíři lásku momentálně nečekají, nechtějí a ani nevyhledávají. Ideální pro ně bude pouze kamarádství s výhodami. Toho budou mít v květnu 2023 dost a dost. Jen pozor, aby se do sexu nevkradly city.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ve vztahu se v květnu 2023 bude cítit obzvláště dobře, dokonce vás v ložnici čeká malé dobrodružství. Zalitujete i toho, že jste tuto praktiku nevyzkoušeli už dříve. Buďte také otevření cestovatelským zážitkům s partnerem, to vám může do života přinést další porci romantiky. A nemusíte ani do zahraničí.

Pro nezadané: Nezadaní Střelci nebudou mít v hledání nové lásky dobré období, ale mohou si za to tak trochu sami. Musí se totiž začít zajímat také o někoho jiného než o sebe a ukázat, že mají srdce.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V květnu 2023 se zaměřte na dobudování stabilních základů vašeho vztahu. Otevřeně a upřímně sdělujte vaše pocity a potřeby, také se cvičte v trpělivosti. Nad občasným kňouráním vašeho protějšku mávněte rukou, je prostě takový. Láska bude díky vašemu nadhledu sílit.

Pro nezadané: Single Kozorozi se v květnu 2023 mohou zamilovat do dávné lásky, na kterou náhodně narazí. Bohužel nakonec zjistí, že kromě vzpomínek na minulost nemají už vůbec nic společného.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud máte občas pocit, že jste s vaším protějškem každý z jiného těsta, nevěšte hlavu. Oslavujte své odlišnosti a zkuste si z nich vzít to nejlepší. Trocha vzruchu je někdy prospěšná, jinak byste se ve vztahu ukousali nudou. A to není zrovna věc, která by v lásce byla prospěšná.

Pro nezadané: Na nezadané Vodnáře nečeká zrovna nejlepší období. Pokud se zamilují, budou mít růžové brýle. Pak se ale proberou a zjistí, že ne vše je tak zalité sluncem, jak se zpočátku zdálo.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V květnu 2023 vás v milostném životě povede intuice. Důvěřujte instinktům a otevřete srdce novým zkušenostem. Vztah se díky tomu zocelí a zpevní. Neseďte proto s partnerem doma na zadku, vyrazte do společnosti. Oba už potřebujete mluvit i s jinými lidmi, přinese vám to nová konverzační témata.

Pro nezadané: Dobrá zpráva je tady! Nezadané Ryby si konečně mohou najít protějšek, který má stejné zájmy jako ony. Budou spolu obrážet zajímavá místa a čerpat z duchovního souznění. Jen je třeba mít oči otevřené.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články