Petra (34): Všechny ženy v okolí mluví o mém manželovi. Musím si ho udržet za každou cenu

Petra (34): Všechny ženy v okolí mluví o mém manželovi. Musím si ho udržet za každou cenu
Zdroj: Freepik

Petra se nám svěřila, že se bojí o přízeň svého manžela. Mojmír se asi před rokem stal hodinovým manželem. Zdálo se jí to jako dobrý nápad. Ovšem jen do chvíle, než o něm ženy v okolí začaly mluvit a chválit i to, jak vypadá. Začala se o Mojmíra bát. A tak dělá všechno pro to, aby si ho udržela.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 12. 2022 13:00

Manžel si před rokem založil živnost na hodinového manžela. Zprvu se to jevilo jako skvělý nápad. Velmi rychle získal bohatou klientelu a peníze se jen hrnuly. O manželovi si šušká široké okolí. Především ženy, které jsou z něj úplně hotové. Zjistila jsem, že mi to vadí a žárlím na každou návštěvu, kterou absolvuje u někoho doma.

Manžel se stal hodinovým manželem

Můj manžel Mojmír (35) je nebývale šikovný. Jeho ruce zvládnou kde co opravit, přidělat, přivrtat. Naši velkolepou zahradu udělal také celou sám. Doma si dokáže všechno opravit a my na nic nemusíme volat řemeslníky. Jako kdyby v něm dřímal kus instalatéra, tesaře i malíře. Když ho tak před rokem přestala bavit práce řidiče autobusu, přišel s nápadem.

„Co kdybych byl hodinový manžel?" vznesl loni touto dobou. Pořád chodím po sousedech a něco jim opravuji. Třeba bych se chytnul i ve městě, co říkáš?" ptal se na svolení. Pokud tě to baví, proč ne," podpořila jsem ho. Příliš dlouho s tím neotálel a zařídil si živost. Vyrobil letáky, které roznosil po městě a čekal na první kšefty.

Ty na sebe nenechaly dlouho čekat. Jeho diář s opravami se začal velmi rychle plnit. Ze začátku jezdil jen po naší vši. Támhle sousedka Marie potřebovala přidělat novou pračku. Věrka od vedle zase chtěla vymalovat dva pokoje. O Mojmírovi se začalo rychle mluvit. Chodily další a další nabídky. Bylo vidět, jak ho to naplňuje.

Můj manžel se začal líbit ženám z okolí

Občas si přinesl domů bábovku nebo zeleninu ze zahrádky. Stále jsem na jeho práci neshledávala nic, co by mi vadilo. To až když jsme spolu jednou šli po městě. Kolem nás procházely dvě místní slepice. Ahoj, Mojmírku, kdy se mi koukneš na ten odpad?" mrkla na něj první. A mně na tu troubu?" oslovila ho druhá slepice.

Mojmír vytáhl svůj diář a začal se s nimi domlouvat. Udělám ti zase to Tiramisu, které ti naposledy tak chutnalo," flirtovala s ním první slepice. Já tam stála jako tvrdé y a na nic se nezmohla. Byl to kšeft. Sotva jsme se vzdálili, hned jsem na manžela uhodila. Viděl jsi, jak se na tebe dívala?" projevila jsem kus žárlivosti.

„Úplně normálně," řekl a dělal, že neví o co jde. Já jsem ale zbystřila. Začala jsem mnohem víc vnímat to, jak se o Mojmírovi všude mluví. Respektive jak o něm mluví ženy. Nedávno v jsem v obchodě zaslechla rozhovor dvou jiných žen. Bavily se o mém manželovi. „Vystříkla na něj voda, tak si sundal tričko," básnila jedna. „Kdybys viděla to tělo," dodala a mlsně se olízla.

Teď si manžela předcházím

Vzteky jsem z krámu odešla. Cestou domů jsem si musela přiznat, že žárlím. Manžel totiž obchází převážně ženy. Málokdy si ho objedná nějaký muž. Kdo je schopný, udělá si doma věci sám. I když manželovi věřím, jisté pochyby mám. Vím, jak je rád středem pozornosti. A snad každý chlap rád poslouchá, jak je šikovný.

Jsem ovšem příliš hrdá na to, abych mu řekla, jak se cítím a že se o něj vlastně bojím. Je skvělá partie a já si to plně uvědomuji. Takže místo toho, abych dělala žárlivé scény, vzala jsem to z druhého konce. Udržuji náš sexuální život v pohotovosti. Podstrojuji mu a udržuji teplo domova. Musí vědět, kde je doma. Ostatní ženy si musí nechat zajít chuť. I když je hodinový manžel, je jenom můj.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články