Martina (23): Objednala jsem babičce hodinového manžela. Ta ale hbitě využila i jeho dalších služeb

Martina (23): Objednala jsem babičce hodinového manžela. Ta ale hbitě využila i jeho dalších služeb
Zdroj: Freepik

Martina chtěla pomoci babičce, která zůstala na stará kolena sama. Najala jí hodinového manžela, aby jí doma pomohl opravit nějaké věci. Netušila však, že využije i dalších služeb, které nabízel. Martina se teď za babičku stydí.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 12. 11. 2021 10:00

V životě by mě nenapadlo, co bude babička Hedvika (69) na stáří dělat. Celá naše rodina se stydí, ale ona se domnívá, že nejde o nic špatného. No, posuďte sami, co byste si o tom mysleli. Mně její chování značně vadí a nesouhlasím s ním.

Babička nesla dědovu smrt velmi těžce

Děda Fanda umřel před dvěma lety. Dohnalo ho stáří a nemoci. Myslím si ale, že si život dokonale užil a odešel na druhý břeh šťastný. Využil každou chvíli svého života k něčemu dobrému. Budeme na něj s láskou vzpomínat. Pokud ale vidí, co vyvádí jeho žena, určitě se obrací v hrobě. Naší babi totiž dočista hráblo.

Babička smrt svého chotě obrečela. Dlouhé měsíce seděla doma a truchlila. Všichni jsme se u ní střídali a snažili se ji povzbudit. ,,Babi, život dědovou smrtí nekončí. Neboj se být šťastná,“ říkala jsem jí často. ,,To se lehko řekne, ale hůř dělá,“ oponovala mi. Snažila jsem se tvářit, že to chápu, ale o smrti milovaného člověka jsem toho moc nevěděla.

Po čase se babičce začaly doma rozbíjet věci. Jednou to byla prasklá žárovka, jindy tekoucí pračka. Ne vždycky jsme jí mohli přijet na pomoc. ,,Babi, existuje něco jako hodinový manžel. Zkusím ti nějakého sehnat a poslat ho k tobě,“ slibovala jsem. Jednoho jsem našla a měl čas hned druhý den. Díky bohu za takové služby.

Sousedka mi řekla, že babička pořádá doma orgie

Další den jsem babičce volala, abych se zeptala, jak to dopadlo. ,,Tak co, babi, opravil ti všechno?“ zajímalo mě. ,,No jéééjej,“ radovala se. ,,Přišel usměvavý mladík. Všechno měl do hodiny hotové. Moc šikovný kluk,“ děkovala mi. ,,Tak kdyby něco, jsem s ním domluvená, že mu můžeš zavolat a on ti přijede pomoct,“ zmínila jsem se.

Zhruba za tři týdny jsem jela k babičce na návštěvu. Na chodbě jsem potkala sousedku Mílu (63), která se na mě velmi zle podívala. ,,Dobrý den,“ pozdravila jsem a pokusila se o úsměv. ,,Dobrej, Martino. Mohla byste babičce vyřídit, aby ty svoje orgie trochu ztišila? Nás to docela ruší,“ řekla úsečně. ,,Orgie?“ podivila jsem se.

Babička měla upečenou bábovku a vypadala velmi svěže. Dokonce si namalovala pusu a obarvila vlasy. ,,Vypadáš skvěle, babi, sluší ti to. Jako bys omládla,“ složila jsem jí poklonu. Ona se tak divně uculovala. ,,Děje se něco?“ zarazila jsem se. ,,Co by se mělo dít? Chci se líbit, je na tom něco špatného?“ odsekla mi.

Hodinový manžel jí poskytoval i jiné služby

,,Můžu se tě na něco zeptat?“ vzpomněla jsem si na sousedčinu poznámku. ,,Potkala jsem Mílu, říkala, že tu provádíš nějaké orgie. Nevíš, o čem mluvila?“ řekla jsem a všimla si, jak babička rudne. ,,Znáš Mílu, ta toho nakecá,“ odbila mě. ,,Babi?“ vyzvala jsem ji přísně. ,,Ty víš, o čem mluvila, viď?“ čekala jsem na odpověď.

,,To tys říkala, že život dědovou smrtí nekončí. Tak jsem si vyhodila z kopýtka,“ ozřejmila mi. ,,Honza, hodinový manžel, nabízí i jiné služby,“ začala. ,,Jaké?“ zhrozila jsem se. ,,Sexuální, Martino, sexuální,“ vypálila bez obalu a mně spadla brada.

Netušila jsem, že v tak vysokém věku je sex ještě možný. ,,Kolik mu je, babi?“ zeptala jsem se úplně zkoprnělá. ,,Dvacet pět,“ přiznala a já málem spadla pod stůl. Babi mi dala jasně najevo, že s tím nehodlá přestat. Pro nás je to ale hrozná ostuda. Vždyť je dělí víc než 40 let!

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články