Blanka (50): Naše dcera se rozhodla pro povolání, které mě i manžela rozčílilo. Je to ostuda pro celou rodinu

žena
Zdroj: Freepik.com

Blanka se svým druhým manželem konečně našla štěstí. Přála si miminko, které se jí s Jirkou opravdu narodilo. Byla na dceru Marušku velmi fixovaná, žila a dýchala jen pro ni. Když se z ní stala dospělá žena a hledala práci, Blanka byla velmi hrdá, protože chtěla pracovat v cestovním ruchu. Ukázalo se ale, že jim dcera lže a živí se trochu jinak. Jak na to přišli?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 08. 10. 2020 16:30

Musela jsem se rozvést, abych našla toho pravého muže, se kterým založím skutečnou rodinu. Čekala jsem na to do svých třiceti let. S Jirkou jsem otěhotněla na první dobrou, což bylo s předchozím mužem nemožné. Na dítě jsem se velmi těšila.

Za dceru bych dýchala

Narodila se nám krásná okatá Maruška. Byla dílem božím. Tím, že jsem si dítě velmi přála, moje péče byla přehnaná. Já to věděla, ale bylo mi to jedno. Proseděla jsem u ní několik nocí, jen abych měla jistotu, že je v pořádku. Tolik jsem jí milovala. Když odrostla, začala jsem jí dělat vše, co jsem jí na očích viděla. Na co ukázala, to měla. Jirka mě dost často krotil, abych to nepřeháněla, že bude rozmazlená.

Já neslyšela, neviděla. Nemohla jsem se Marušky nabažit, byla mým životem. Její nástup do školky jsem obrečela víc než ona. Jirka mě uklidňoval, že dceři kolektiv prospěje a mně to, že s ní nejsem doma. Měl pravdu, ale chtěla jsem pro ni to nejlepší. Školka mě měla vrátit zpět do normálního života dospělých a Jirkovi jsem chyběla jako žena.

Vyrostla z ní dospělá holka

Jirka byl šťastný, že dcera chodí do školky a se mnou se dá zase trochu normálně bavit. Chodila jsem do práce, ale moje myšlenky byly stejně pořád u dcery. Z práce jsem vždy letěla, abych ji vyzvedla jako první dítě. Dělali jsme vždycky to, co chtěla ona. Tak to fungovalo celou její docházku do školky.

Když přišel její nástup do školy, došlo mi, že už je to veliká holka. Základní školou prošla bez větších problémů. My s manželem jsme ji ve všem podporovali. Přišel čas vybrat střední školu. Přála si obor cestovního ruchu, byla jsem na ni hrdá. Měla velikou budoucnost, protože byla velmi šikovná na jazyky.

Nestihla jsem si pořádně užít její dětství a už z ní byla dospělá holka, která hledala práci. Tvrdila, že nastupuje do jedné cestovní kanceláře. Všude jsem se tím chlubila, netušila jsem vůbec, že se věci mají jinak. To, čím se doopravdy živí, jsme se dozvěděli zcela náhodně.

Lhala nám a my se za ni stydíme

Jirka měl jít jeden večer slavit s kamarády narození syna jednoho z nich. Šli popíjet a pak pro něj měli překvapení, že zajdou do striptýzového baru. Když přišla na podium první holka, Jirkovi byla i přes silný make-up povědomá. Ondřej, kolega, do Jirky drknul a říká: ,, Ty kámo, to vypadá skoro jako tvoje holka, ne?“

Manžel byl v minutě střízlivý. Byla to naše Maruška a moc toho na sobě už neměla. Okamžitě ji stáhnul z podia a proplesknul ji jako malou holku. Ječela tam na něj, ať nedělá ostudu, že jsou za to skvělé peníze.

Vytrhla se mu z ruky a šla dále polonahá tančit. Jirka jel okamžitě domů a celé mi to vyprávěl. Já se z toho složila. Piplala jsem ji od miminka, jak to jen šlo, a ona se teď živí jako striptérka? Druhý den jsem za ní jela. Chtěla jsem to vysvětlit, proč nám lhala. Byla se mnou hned hotová, jen řekla: ,, Mami, jsou za to pohádkové peníze a nedonutíš mě s tím přestat, už jsem dospělá.“ To mám za to, že jsem pro ni chtěla to nejlepší.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články