Linda (40): Když se manžel vrátil domů s rozbitým obličejem, litovala jsem ho. Až později jsem zjistila, že si to zasloužil

Linda (40): Když se manžel vrátil domů s rozbitým obličejem, litovala jsem ho. Až později jsem zjistila, že si to zasloužil
Zdroj: Freepik

Linda byla ráda, že její manžel Pavel začal chodit s kamarády na pivo. Měla doma klid a jemu to prospívalo také. Pak se k ní ale dostala pravdivá verze toho, proč před časem přišel domů s rozbitým obličejem. Nešlo o náhodnou rvačku. Byla v tom žena, kterou Pavel sbalil v baru.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 12. 2022 07:00

Manžel má za sebou příhodu, na kterou bych raději zapomněla. Šel s kamarády na pivo a vrátil se s rozbitým ciferníkem. Tvrdil, že se strhla rvačka, do které se přimotal čirou náhodou. Pravda vyšla najevo o několik týdnů později.

Manžel se vrátil domů s rozbitým ciferníkem

Pavel (44) se za poslední roky naučil sem tam vyrazit na pivo. Jiná ženská by možná nadávala, já byla ráda. Svého času pořád seděl doma a akorát prudil. Jeho odchody jsem měla ráda z jednoho prostého důvodu. Měla jsem čas sama pro sebe. Mohla jsem si nalakovat nehty, naložit se v klidu do vany nebo se podívat na romantický film, který by mi jinak přepnul.

Je pravdou, že to chlapi někdy přeženou a Pavel se domů vrátí po čtyřech. Zrovna letos v létě přišel v takovém stavu, že jsem ho nakonec nechala ležet na podlaze tak, jak se svalil. Nikdy jsem nepojala podezření, že by dělal něco, co by mělo nabourat moji důvěru.

Všechny jeho kamarády znám léta. Čas od času dokonce potkám jejich manželky. A právě díky jedné z nich jsem se dozvěděla, jak to bylo nedávno s tím Pavlovým rozbitým ciferníkem. Jeho verze říkala, že se v baru rozpoutala obyčejná rvačka, do které se přimotal. Markéta mi ale řekla něco jiného.

Známá mi řekla, co se tu noc stalo

Podle Markéty, které to barvitě popsal její manžel Luděk, toho večera přijela do podniku i banda mladých holek. Naši chlapi si prý chtěli dokázat, že mají na to je sbalit. Můj Pavel, který měl slušně upito, šel na věc jako první. Měl klofnout vnadnou blondýnku. Snažil se na ni udělat dojem.

V jeden moment prý společně odešli na toalety. Co se tam dělo, to nikdo neví. Blondýnku mezi tím začal v podniku hledat její přítel. Když ji viděl vycházet s Pavlem ze záchodků, dal mu do čenichu. Pavel měl monokl pod okem a natržený ret. A já kráva ho po příchodu domů ještě ošetřovala a nazývala chudáčkem.

Doma mi nabulíkoval něco o nesmyslné rvačce, která nestojí za řeč. Věřila jsem mu, neměla jsem důvod ho podezřívat. A teď jsem velmi zklamaná z toho, co jsem se dozvěděla. Možná by mi bylo lépe, kdybych to nevěděla.

Už mu nemohu věřit

Pavel je navíc až podezřele hodný. Od toho incidentu už jsem dostala dva pugety růží, pozvání na večeři a nový parfém. Teď vím, že to nebylo z lásky, ale hryže ho svědomí. Zatím jsem mu nic neřekla, protože si nejsem jistá, že chci něco rozpoutávat. Snažím se denně potlačit se myšlenku na to, co s tou dívkou dělal na toaletách.

Pro klid celé rodiny mlčím. Bude to tak lepší. Věřím, že se potrestal sám a už to dělat nebude. Nemohu se však zbavit toho divného pocitu, že už mu nemůžu stoprocentně věřit. Pokaždé, když se za ním zaklapnou dveře, bojím se, že mě podvede.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články