Jirka (42): Švagrová je mladá, hezká a vstřícná. Když k nám přijede, musím si dávat studené sprchy

Jirka (42): Švagrová je mladá, hezká a vstřícná. Když k nám přijede, musím si dávat studené sprchy
Zdroj: Freepik

Jirka čelí nelehkému pokušení. Přiletěla totiž jeho mladá sexy švagrová Marika, která dlouhodobě žije v Itálii. Oproti jeho ženě je krásná a velmi živelná. Marika s Jirkou laškuje, takže pokušení je opravdu velké.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 07. 2022 11:30

Moje manželka Lucie (40) má o dvanáct let mladší sestru. Marika (28) žije dlouhodobě v Itálii a k nám jezdí tak třikrát do roka. Pro mě to jsou dny utrpení. Ona je totiž přesným opakem mé manželky. To, jak se přede mnou producíruje, mě přivádí na lechtivé myšlenky.

Přitahuje mě moje švagrová

Lucka je mou životní partnerkou. Vím to a vždycky si to opakuji, když k nám přiletí její sestra Marika. Ta je totiž ztělesněná dokonalost. Vzrušuje mě už jenom to, že je o tolik mladší než Lucie. Navíc je to živel, který se ničeho nebojí. Moje manželka je oproti ní usedlá myš, která má ráda své jisté. A i když se mi to líbí, Marika je veliké pokušení.

Než přišel Covid-19, Marika k nám létala pravidelně třikrát do roka. My jí vždycky poskytneme zázemí, aby mohly ségry být spolu. Jenže během pandemie nebylo možné se vidět. Holky si jen hodně volaly. Marika poprvé přiletěla na konci minulého roku. Bohužel jen na týden a já byl zrovna na služební cestě.

Nepotkali jsme se. To až letos v létě. Přiletěla na konci června, a to téměř na tři týdny. Když jsem ji viděl, málem mi vypadly oči z důlků. Vypadala ještě lépe, než když jsem ji viděl naposledy. Její opálená a vyrýsovaná postava vzbudila i moje kalhoty. Když přede mnou zamávala blond hřívou, věděl jsem, že lítám v maléru.

Švagrová se mnou laškuje

Marika se mi vždycky líbila. Ta její horká krev a drive, který v sobě má. Energie z ní sálá na všechny strany. I když bych k sobě takovou ženu nechtěl, přitahuje mě to. U Lucky vždycky najdu jistotu a pocit domova. To by s lehkovážnou Marikou nešlo. Nicméně to, jak se teď u nás doma producíruje, mě vyloženě ničí.

Vzhledem k tomu, jaké počasí teď v Česku vládně, chodí spoře oděná. Když usedla ke snídani v průhledném župánku, málem mi zaskočil rohlík. Lucce to samozřejmě neuniklo. Hned jsem si představoval, jak se jí dotýkám a laskám. Musel jsem se jít opláchnout ledovou vodou, abych ten nápor vzrušení zkrotil. Muka jsem zažíval hned první týden, co u nás byla.

Lucka musela chodit do práce a já měl týden volna, abych byl s dětmi. Marika se k nám připojila na koupání. Pánové, to bylo prostě strašné. Když jsem ji viděl v plavkách, nemohl jsem vstát z deky, protože by každý viděl, co děje v mých plavkách. Ta ženská je tak krásná. A ví to o sobě, takže mě docela potrápila.

Nejraději bych se s ní vyspal

Když si ode mě nechala namazat záda krémem, málem jsem se neudržel. Když mažu záda své ženě, prsty se mi ztrácí ve vrstvách tuku. I když jsem se za své pocity styděl, v danou chvíli jsem si to maximálně užíval. Marika se mnou podprahově laškuje a já se vždycky chytnu. Když mi pod vodou ze srandy stáhla plavky, připadal jsem si jako poblázněný puberťák.

Vzhledem k tomu, že jsem jenom chlap a z velké části mě ovládá můj přítel v kalhotách, musím si pořád polévat hlavu studenou vodou. Nejraději bych se s Marikou vyspal, abych věděl, jaké to vlastně je s tak krásnou ženou. Vím, že to nesmím udělat. Jenže krotit každý den svou touhu není zrovna lehké. Nerad to říkám, ale už se těším, až odletí a přestane mě pokoušet.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články