Petra (41): Když manžel hrozně přibral a přestal mě přitahovat, vyřešila jsem to mladším milencem

Petra (41): Když manžel hrozně přibral a přestal mě přitahovat, vyřešila jsem to mladším milencem
Zdroj: Freepik

Petře se nepodařilo přesvědčit svého manžela Pavla, aby zhubnul kila, která nabral během pandemie. Právě kvůli nadváze s ním Petra nedokáže spát. Jako náplast si našla mladšího milence. Poměr jí vlil krev do žil a ona si užívá to, co jí obézní manžel nemůže dát.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 03. 2023 13:00

Dokud můj manžel Pavel (43) tak rapidně nepřibal na váze, byl to pro mě velmi atraktivní chlap. Ovšem teď, co nosí čtyřicet kilo navíc, se mi vyloženě hnusí. Důvod k rozvodu to není, ale spát s ním také nedokážu. Tak jsem to vyřešila mladším milencem. A zdá se, že je po problému.

Manžel seknul se sportem

Mám takový dojem, že manžel přibral tak moc během pandemie. Nemohl se aktivně věnovat sportu a jeho florbalová hokejka zůstávala ve skříni. Seděli jsme hodně doma a dalo by se říct, že jsme se skoro nehýbali. Já jsem to ale po čase nevydržela. A i během nouzového stavu jsem se udržovala v kondici. Z druhé ruky jsem si pořídila rotoped a každý večer na něm šlapala.

Pavel ležel rozcapený u televize, pil pivo za pivem a k tomu vždycky něco zakusoval. Po půl roce se z něj stala pecka, která neudělala krok navíc. Doufala jsem, že až se svět vrátí do starých kolejí, tak se začne zase hýbat. Pavel byl vždycky nadšený sportovec. Na florbal s chlapama docházel až třikrát týdně. Byl hubený a velmi mě přitahoval.

To už dnes říct nemohu. Zpohodlněl natolik, že se rozhodl se sportem nadobro seknout. Všude jezdí autem a jakmile má jít kousek pěšky, už si pomalu volá taxi. Takový životní styl se na člověku rychle podepíše. A bohužel, na Pavlovi se podepsal výrazně. Narostlo mu panděro, které se mi hnusí. Když mu řeknu, aby zhubnul, tak začne prskat, že už je na to starý.

Manželovu obezitu jsem vyřešila milencem

Sama jsem nejdřív netušila, jaký dopad to bude mít na nás. Přicházelo to postupně, hlavně v ložnici. Když jsme se měli milovat a já cítila to jeho rosolovité břicho na svém těle, dělalo se mi zle. Nejsme spolu chvíli, takže jsem mu otevřeně řekla, že se mi jeho postava příčí a nakázala mu dietu.

Vydržel to sotva týden, pak opět najel na své zlozvyky. To, jak jí, se podepisuje nejen na jeho těle, ale i na psychice. Z usměvavého a energického chlapa se stal protivný neruda, který žije jen pro jídlo, televizi a maximální pohodlí. Řešila jsem to se svými přítelkyněmi, které hned měly jasné řešení. „Tak si najdi milence," navrhla mi Jitka. „Nebudeš první ani poslední," mrkla na mě Maruška, jako kdyby naznačovala, že to vyřešila podobně.

Hned jsem si vzpomněla na přitažlivého Mirka (30), který pracuje ve stejné budově jako já. Už nějaký ten pátek po mně kouká. Rozhodla jsem se, že vytasím drápky a zkusím z našeho občasného flirtu vykřesat víc. Příliš práce mi to nedalo. Sotva jsem naznačila, k čemu všemu jsem svolná, už jsme se milovali.

Když moje nevěra praskne, svedu to na manžela

Moc dlouho to zatím netrvá. Poměr udržuji asi čtyři měsíce a nemohu si to vynachválit. Pavel je můj manžel, chci s ním prožít své stáří i přes jeho současnou podobu. Mám ale také nějaké sexuální potřeby, které mi nedokáže splnit. Tak jednoduše chodím za Mirkem. Je to velmi příjemný vánek, který rozfouká to ošklivé, co je kolem Pavla.

Hrdá na to nejsem, ale pořád je to lepší, než abych se rozváděla kvůli obezitě svého manžela. Nejsem včerejší a vím, že dokud to Pavel neví, mohu si užívat, jak se mi zlíbí. A pokud to praskne, svedu to na něj. Já ho přeci upozorňovala, že je tlustý a nepřitahuje mě. Je to vlastně jeho vina...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články