Vojta (29): Přítelkyně mě v ložnici srovnává se svým ex. Cítím se blbě, prý mu nesahám ani po kotníky

Vojta (29): Přítelkyně mě v ložnici srovnává se svým ex. Cítím se blbě, prý mu nesahám ani po kotníky
Zdroj: Freepik

Vojtu už nebaví, jak ho nová přítelkyně Tereza srovnává se svým bývalým přítelem. A to především v posteli. On si kvůli tomu přijde zcela neschopný. Mohl by to být důvod k rozchodu?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 02. 2023 07:00

Moje současná přítelkyně Tereza (26) je hodně dominantní typ. Musím říct, že jsem takto ráznou ženu ještě neměl. Líbí se mi, vzrušuje mě a jsem s ní vážně rád. Problémem je, že mě v jednom kuse srovnává se svým expřítelem, se kterým byla pět let. A to především v posteli. Začíná mi to lézt krkem.

Přítelkyně mě srovnává se svým expřítelem

Tereza je ten typ člověka "co na srdci, to na jazyku". V podstatě se mi její upřímnost líbila. Když jsem k tomu přičetl její dominantní povahu, jevila se mi jako naprosto dokonalá. Jsme spolu teprve tři čtvrtě roku, takže stále ve fázi poznávání.

Průběžně jsme se oťukávali ve všech možný směrech, což znamená i po té sexuální stránce. Naše první milování bylo takové rozpačité. Měnily se polohy, Tereza se snažila ujmout velení a k ničemu mě pořádně nepustila. Náš první sex bych tedy zhodnotil jako průměrný. Při dalších pokusech byl vždy nějaký problém.

Tereza si začala stěžovat, na moje praktiky. „Dalibor to dělal jinak," řekla před časem během milování. „Dalibor? Kdo je Dalibor, proboha?" pátral jsem. „Přeci můj bývalý. Ten byl v posteli fakt dobrej," zasnila se. „Tak sorry, že nejsem jako Dalibor," urazil jsem se. Terka se to snažila zamluvit a předstírala, že zase tak moc neřekla.

Nejsem jako její bývalý přítel

Kdyby to udělala jednou, zcela jistě bych na to zapomněl a šel dál. Jenže ona mi toho svého slavného Dalibora stále předhazuje. Dalibor si dal záležet na předehře. Dalibor určitě vydržel déle. Dalibor byl alfa samec! Jen si to představte, že vás partnerka neustále srovnává se svým ex. A dává vám najevo, že mu nesaháte ani po kotníky. To se přeci nedělá, ne?

Požádal jsem, aby toho nechala, protože mě to uráží. Takže s tím dala na nějaký čas pokoj. Nicméně naše situace v posteli se nezměnila. Když není po jejím, tak leží jako prkno a nechá všechno na mně. To jsem původně chtěl, ale když jen leží a vlastně čeká, až to skončí, tak z toho moc vykouzlit nejde. Takže jsem se musel zeptat, co je zase špatně.

Terka mi velmi opatrně navrhla, že by mi ráda ukázala, jakže to s tím Daliborem dělali, aby byli spokojeni oba. A to jsem rezolutně odmítl. Vyslechl jsem si, co přesně jí vadí, ale odmítám někoho napodobovat.

Pokud se něco nezmění, zvážím rozchod

Náš vztah trvá, ale pokud nezmění svůj přístup a nehodí Dalibora za hlavu, tak se asi nikam nepohneme. Já mám sex rád, ale kvůli Terce se mi trochu zprotivil. Teď naše milování vnímám jako nějaký test či zkoušku, ve které vlastně nikdy neuspěji. Nebýt toho, že si jinak skvěle rozumíme, asi už bych se s ní rozešel.

Chci tomu dát ještě nějaký čas, ale pokud nepřijde zásadní změna z její strany, dojde na rozchod. Já jsem já a přes to nejede vlak. Divím se i Tereze, že je pořád se mnou, když nejsem tak dobrý, jak by si představovala. Uvidím, jestli se hneme z místa. Zda i se mnou někdy zažije plné uspokojení.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články