Martin (28): Přítelkyně mě pořád srovnává se svým ex. Korunu tomu nasadila při tajném rozhovoru s matkou

Martin (28): Přítelkyně mě pořád srovnává se svým ex. Korunu tomu nasadila při tajném rozhovoru s matkou
Zdroj: Shutterstock

Martin po čtyřech letech samoty konečně zase našel lásku. Táňa byla svěžím vánkem v jeho životě. Vše klapalo na jedničku, dokud Táňa nezačala Martina srovnávat se svým expřítelem. Když navíc jednou zaslechl Tánin pikantní hovor s její matkou, rozhodl se urychleně jednat.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 07. 2022 13:00

Moje nová přítelkyně mě srovnává se svým bývalým. Pořád jsem si říkal, že to není tak hrozné a snažil se to přecházet. Když nás ale poprvé srovnala v posteli, zbystřil jsem. To nejlepší nicméně přišlo u jejích rodičů.

Po čtyřech letech jsem se znovu zamiloval

Táňa (26) byla mojí první známostí po dlouhé pauze, kdy jsem byl téměř čtyři roky sám a spřízněná duše mi začala opravdu chybět. A ona přišla jako na zavolanou. Okamžitě jsem se do ní zamiloval. Představovala svěží vánek v mém všedním životě. Díky ní jsem začal zase chodit mezi lidi a bavit se.

S Táňou se zdálo být všechno krásné a růžové. Noční procházky po Náplavce, objímaní a romantické polibky při západu slunce, to jsou věci, které mi chyběly. Dlouho jsem na Táně neviděl nič špatného. Jako by neměla jedinou chybičku. Sotva se mi ta myšlenka začala honit hlavou, přišla první ledová sprcha.

Bylo to během jedné jízdy autem. Chtěla mi ukázat jedno místo, ale nějak nás zlobila navigace. A tehdy to přišlo. ,,David jezdil vždycky po dálnici,“ pronesla. ,,Kdo je David?“ zajímalo mě. ,,David? To je můj bývalý přítel,“ prozradila. ,,Aha. Tak David měl asi dálniční známku. Tu já nemám, tak musíme přes okresky,“ odvětil jsem.

Přítelkyně mě srovnává se svým bývalým

A pak se s Davidem roztrhl pytel. David dělal lepší guláš, David chodil dřív z práce. David nepil tolik piva. David! Nechtěl jsem dělat dusno a každou zmínku o jejím ex jsem s klidem přešel. Ale i můj pohár trpělivosti jednoho dne přetekl. Bylo to během sexu. Zrovna se mi nedařilo a měl jsem problém s erekcí.

Místo toho, aby mi Táňa pomohla, řekla něco, čímž mě dokonale vyřadila z provozu. ,,Tak tohle se Davidovi nikdy nestalo,“ vypálila a bylo vymalováno. ,,Už ti někdo řekl, že já nejsem David?“ postavil jsem se na zadní. ,,Já jsem Martin a nikdy nebudu jako David,“ zlobil jsem se. ,,No no, snad jsem tolik neřekla,“ urazila se.

Za mě řekla víc, než si myslí. Podvědomě mě srovnává se svým ex, se kterým to evidentně nemá v hlavě vyřešené. Nechtěl jsem vztah unáhleně opouštět, a tak jsem její přešlap přešel. Současně jsem ji ale požádal, aby Davida nechala Davidem a brala mě takového, jaký jsem. Pár měsíců to fungovalo. Občas měla tendence mě s ním porovnat, ale vždy si to včas uvědomila.

Řekla, že bývalý má větší penis

Pak se ale stalo něco, co definitivně rozhodlo. Vzala mě představit svým rodičům. První dojem byl dobrý. Oběd probíhal v pohodě, ale pak šla Táňa pomoci matce do kuchyně. Když se dlouho nevracely, vydal jsem se tam ze slušnosti podívat. Díky tomu jsem slyšel jejich rozhovor.

,,Musím ti říct, že Martin není jako David,“ drmolila Táňa. ,,Je línej, hodně pije a v noci chrápe,“ stěžovala si. ,,Ani mně se nelíbí. Měla bys to dát s Davidem zase dohromady. Třeba to ještě půjde,“ nabádala ji máma. Táňa stihla ještě říct, že v posteli jsem nemehlo a mám malý penis. To už na mě bylo moc.

Počkal jsem si na dezert a poté se sebral a odjel. Můžu být rád, že jsem si ji k sobě nestihl nastěhovat. Takhle jsem nemusel nic řešit. Chvíli pátrala, co se stalo, ale nakonec to utichlo. Možná to bylo unáhlené, ale já nehodlám být do nekonečna s někým srovnáván. To budu raději sám.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články