Užijte si Světový den polibku s dlouhotrvajícími rtěnkami: Jaké odstíny jsou právě in?

Světový den polibku je tady: Objevte trendy dlouhotrvající rtěnky
Zdroj: Freepik
Revoluční produkt na rty, který kombinuje texturu a jas lesku na rty s výdrží tekuté rtěnky. Yves Saint Laurent, 599 KčRtěnka, která ve vteřině splyne se rty tak, že ji ani nevnímáte a nalíčení vydrží opravdu dlouho (až 8 hodin). CHANEL, 949 KčHydratační dlouhotrvající rtěnky v mnoha odstínech, které poskytnou vašim rtům až čtyřiadvacetihodinovou hebkost. MAX FACTOR, Elnino, 127 KčMatná tekutá rtěnka Rouge Signature od L'Oréal Paris, která dodá rtům intenzivní odstín s dlouhotrvajícím efektem až na 8 hodin a zanechá na rtech ultra tenký nezatěžující film matné barvy. L´Oréal Paris, 239 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Věděli jste, že na 6. července připadá Světový den polibku, který je hned po svátku svatého Valentýna mezi milenci nejoblíbenější? Užijte si ho i vy naplno díky dlouhotrvajícím rtěnkám, které skutečně vydrží.

Dana Klementová
Dana Klementová 06. 07. 2022 08:00

Líbání pomáhá překonávat stres, stimuluje imunitní systém, spaluje kalorie a zvyšuje sebevědomí. Proto nezapomeňte tento World Kiss Day pořádně oslavit. Jak? To už samozřejmě necháme na vás.

Oslavte i vy mezinárodní den líbání

Světový den polibku se řadí mezi jeden z nejhezčích svátků vůbec. Není sice tolik známý, jako svátek svatého Valentýna, jenž připadá na 14. února, ale rozhodně stojí za to si ho připomínat. Je to totiž právě líbání, co v našem těla spouští produkci dopaminu neboli hormonu štěstí. A kdo by si nepřál být šťastný?

@lifee.cz Přejeme krásný Světový den POLIBKU 👄 #lifeecz #fyp #maxfactor #coty #lipstick #kiss #ComingOut ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Trendy dlouhotrvající rtěnky

Dámy, jestliže plánujete tento den oslavit, hodit se vám bude kvalitní dlouhotrvající rtěnka. Skvělá je například tekutá matná rtěnka Bourjois Paris Rouge Velvet Ink, na kterou nedám dopustit. Nejenže vydrží několik hodin, ale navíc je na rtech velmi příjemná. Často trpím na suché rty, ale s ní tento problém nemívám.

A pokud zrovna nemáte s kým Světový den polibku oslavit, nezoufejte, neslíbatelná rtěnka se vám bude hodit i tak. Vydrží totiž na rtech déle než jen do prvního napití se kávy či vody a ustojí i horké letní počasí.

Inspiraci na dlouhotrvající rtěnky ve veselých letních tónech si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. Obzvláště oblíbené jsou během léta růžové, broskvové, malinové, korálové či červené odstíny s matným i lesklým finišem.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články