Vašek (40): Nová přítelkyně má ráda luxus, ale já už nezvládám platit její rozmary

Vašek (40): Nová přítelkyně má ráda luxus, ale já už nezvládám platit její rozmary
Zdroj: Freepik

Vašek se zamiloval do krásné Sandry. Zaplatí vše, co jí na očích vidí. A že toho není málo... Sandra byla zvyklá na vysokou životní úroveň. Vašek minul všechny úspory, aby její nároky uspokojil. Teď přišla s tím, že chce domeček ve vilové čtvrti. Vašek se bojí, zda už to není příliš.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 06. 2022 10:00

Když jsem si začal s atraktivní Sandrou (30), neměl jsem šajnu, jak těžké bude uspokojit její potřeby. Byla zvyklá na vysokou životní úroveň. Po mě se teď chce, abych jí dopřál to, nač byla zvyklá. A to se pro mě stává problém. Jako řidič autobusu se na to nezmůžu.

Zamiloval jsem se do atraktivní ženy

Je mi 40 let a ještě do nedávna jsem žil sám. Nemám děti ani trvalý vztah. To se ale po boku Sandry může změnit. Seznámili jsme se v mé práci. Živím se jako řidič autobusu. Všimnul jsem si ji hned, jak jsem přijížděl na zastávku. Je to drobňoučká bruneta s hlubokým výstřihem a zářivým úsměvem.

„Dobrý den, pane řidiči," mrkla na mě. Sedla si napravo ode mě a dali jsme se do řeči. Sám nevím, kde jsem sebral odvahu, abych ji pozval na skleničku. A už vůbec jsem nechápal, že pozvání přijala. Jít na rande s takto krásnou ženou pro mě bylo jako splněný sen. Sandra je krásná a velmi inteligentní žena. Povyprávěla mi o svém životě a já se hned zamiloval.

Začátky našeho vztahu byly úžasné. Večerní procházky po Náplavce, noční koupání v zatopené pískovně... Jako kdybych plaval na obláčku štěstí. Během tří měsíců sama přišla s návrhem, abychom spolu bydleli. Omámený láskou jsem na nic nečekal a nastěhoval si ji k sobě. Z mého bytu ale příliš nadšená nebyla. Hned mi řekla, co všechno mám změnit a dokoupit.

Přítelkyně má příliš vysoké nároky

Téměř jednu celou výplatu jsem vyhodil za novou televizi, lepší křeslo a myčku, kterou si tolik přála. Musel jsem se ale otáčet i další měsíce. Sandra není žena, co se spokojí s obyčejnými věcmi. Trvala na pravidelných večeřích v luxusních restauracích. K tomu potřebovala drahé šaty a šperky.

Během tři čtvrtě roku byly moje úspory na nule. Ovšem za Sandřiny šťastné oči to prostě stálo. Jen mám poslední dobou pocit, že nedělám nic jiného, než že beru směny, které nikdo nechce. Musím Sandře dopřávat to, co si žádá. Nesmím si takovou ženu nechat utéct. Jenže teď mi začíná téct do bot.

Začala mluvit o tom, že by si moc přála bydlet v baráčku. Prý nechce nic velikého. Stačí maličký domeček. Když mi strčila pod nos vilovou čtvrť, kde by to mělo být, protočily se mi panenky. Bydlet v Průhonicích je zcela mimo moje finanční možnosti. Sandra mě tlačí do prodeje mého bytu. I tak bych si musel vzít vysokou hypotéku a bůh ví, zda by mi ji banka dala.

Když partnerce dám co chce, založíme rodinu

Jen tak tak zvládám splnit její požadavky. A teď tohle. Hodil jsem to za hlavu, ale to jsem neměl dělat. Sandra na mě začala vyvíjet nátlak. Pokud bych její přání splnil, založíme spolu rodinu. Na děti já slyším. Moc bych si je přál. A teď ve čtyřicítce je to možná poslední šance.

Kamarádi mě od toho kroku odrazují a shodují se na jednom. Má tě jen pro prachy. Raději uteč," vyrukovali na mě nedávno. Já nevím, co mám dělat. Sandru miluji, je to žena přesně pro mě. Chci splnit všechna její přání. Sám se ale trochu bojím, jestli budu schopný to utáhnout. Pokud si chci Sandru udržet, musím to risknout.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články