Vlastimil (43): Posílal jsem partnerce každý měsíc peníze. Teď jsem zjistil, na co je používá doopravdy

Vlastimil (43): Posílal jsem partnerce každý měsíc peníze. Teď jsem zjistil, na co je používá doopravdy
Zdroj: Unsplash

Vlastimilovi se podařilo znovu založit rodinu. Tereza byla původně známost na jednu noc, ale přerostlo to v lásku. Když porodila jeho dítě a chtěla nějaké peníze na péči, neměl s tím problém. Komplikace nastaly, až když se začal pídit po tom, za co je Tereza utrácí. Čekal asi leccos, ale ne to, že je dává svému ex.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 06. 2022 14:30

To, že dostanu takové parohy, jsem vážně nečekal. Partnerka ze mě poslední dobou tahala peníze a já platil jako mourovatý. Netušil jsem, že peníze nezůstávají doma, ale putují k jejímu bývalému příteli.

Založil jsem znovu rodinu

S Terezou (34) jsme spolu šest let. Náš vztah začal docela bouřlivě. Sbalil jsem ji v jednom baru a hned jsme se spolu vyspali. Myslím, že ani jeden nás tehdy netušil, že zůstaneme spolu. I když mělo jít o sex na jednu noc, začali jsme se vídat pravidelně a ukázalo se, že máme hodně společného.

Dokonce i vřele přijala mého syna z předešlého manželství. Vojta (10) má s Terkou přátelský vztah, což byl další šok. Žádnou jinou ženu na milost nevzal. Ono to bylo i tak trochu znamení pro mě, abych dal vztahu jiný rozměr. Po čase jsme spolu začali i bydlet. Vojta byl u nás dva týdny z celého měsíce a vše skvěle klapalo.

Já jsem nabyl dojmu, že jsem založil znovu rodinu. Několik let nám to báječně fungovalo. Dokonce jsem Terku požádal o ruku a ona souhlasila. Než ale došlo na svatbu, zjistila, že je těhotná. Domluvili jsme se, že se vezmeme po porodu. Když to tak vezmu, do této fáze bylo všechno v naprostém pořádku.

Partnerce jsem posílal patnáct tisíc měsíčně

Když přišla malá Sofia na svět, chvíli trvalo, než si věci sedly. Mám malý byt, ve kterém začalo být najednou těsno. Do toho po mě Terka vyžadovala celkem dost peněz. Tvrdila, že se z mateřské nedá vyjít. A tak jsem jí posílal patnáct tisíc měsíčně. Moc jsem nepátral po tom, kam peníze dává. Žil jsem v tom, že z nich nakupuje jídlo a šatí Sofii.

K tomu jsem ještě platil bývalé ženě alimenty na syna a společný dluh. I když beru celkem dost, začal jsem víc vnímat, kolik a za co utrácíme. Chtěl jsem po Terce ukázat, kam ty peníze vlastně jdou. Šlo čistě jen o můj přehled.

Tereza tím byla celkem překvapená. Zkoušela na mě, že platí jídlo a nějaké účty. Já jsem si dal tu práci a položil jí na stůl papíry, co vše platím. Ukázalo se, že ona má mých patnáct tisíc jen pro sebe. Chtěl jsem vidět její bankovní účet, abych zjistil, co se to vlastně děje. A tam jsem narazil. Terka tvrdila, že mi do toho nic není.

Živím expřítele své partnerky

Já to viděl jinak. Vážně mě zajímalo, kam jdou mé peníze. A víte, co na ni prasklo? Ona živí svého expřítele Radima. Vzhledem k tomu, že už neměla kam uhnout, řekla pravdu. Ještě než otěhotněla, tajně se scházeli. Radim ji požádal o pomoc a ona mu ji přislíbila. Když jsem to zjistil, pojal jsem podezření, jestli je Sofie vůbec moje.

Podle všeho došlo k početí v době, kdy se ti dva setkávali. Nejenom že jsem jí přestal posílat peníze, ale ještě chci testy otcovství. Pokud se ukáže, že Sofie není moje, je konec. Mám ji rád, ale takový podraz nesnesu. Pokud je Radimova, tak bude muset převzít zodpovědnost. Což nevím, jak udělá, když ho vlastně živím já. Takže se modlím, aby byla dcera moje. To, že mu Terka dávala peníze, asi přežiju. Ale pokud mě s ním podvedla, to nepřekousnu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články