Vendula (36): Nevím kudy kam. Zamilovala jsem se do svého mladého synovce

Vendula (36): Nevím kudy kam. Zamilovala jsem se do svého mladého synovce
Zdroj: Unsplash

V životě Venduly se teď dějí věci, kterým sama nerozumí. Po letech viděla svého synovce Tomáše. Vyrostl z něj krásný muž a ona se do něj zamilovala. Ví, že taková láska není možná, ale ani tak si nemůže pomoci. On jí to moc neulehčuje. Cítí to totiž stejně.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 06. 2022 10:00

Svého synovce Tomáše (23) jsem ještě do nedávna vnímala jako rodinu. Potkali jsme se po několika letech na svatbě. Od toho dne ho nemohu vymazat z hlavy. Bojím se nahlas vyslovit, že jsem do něj zamilovaná. Úplně mi pomotal hlavu.

Po letech jsem se setkala se synovcem

Manžel Stanislav (39) má dvě sestry - Vladěnu (52) a Květu (49). Tomáš, který mi zcela pobláznil hlavu, je Květin syn. Naposledy jsem ho viděla tak před sedmi lety. Tehdy to byl puberťák s akné na obličeji. Ještě na střední se sbalil a odjel studovat do Ameriky. Dlouhé roky jsem o něm jen slýchávala.

Nedávno se ženil druhý synovec Karel, Tomáš u toho samozřejmě nesměl chybět. Když mi manžel říkal, že kvůli svatbě přiletí, vážně jsem se na velké rodinné setkání těšila. Sešli jsme se na dvoře jednoho panství, kde to mělo vypuknout. Skoro všechny svatebčany jsem poznala. Až na jednoho muže.

„Kdo je ten muž?" drkla jsem do manžela. Ten? To je přece náš Tomáš," odpověděl a zavolal na něj. Mě se v hlavě honilo, jak krásný muž z něj vyrostl. Ahoj, tetko, jak se máš?" zeptal se mile. Tome? Já bych tě snad nepoznala," žasla jsem. Tomáš mi hned začal vyprávět, kolik toho ve Státech zažil a co všechno viděl. Mohla jsem na něm oči nechat.

Nemohla jsem synovce dostat z hlavy

Po svatebním obřadu nás čekala hostina. Tomáš měl místo vedle mě. Vypadáš skvěle," složil mi poklonu. Sama jsem cítila, jak rudnu. Ten kluk mě normálně dostal do rozpaků. Celou noc jsme si povídali a já se cítila skvěle. Novomanželé nás s půlnocí opustili a všichni se začali pomalu rozcházet. Tomáš mi dal pusu na čelo a odebral se do hotelového pokoje.

Celou noc jsem zírala do stropu a přemýšlela na tím, co jsem odpoledne zažila. Sama sobě jsem nadávala za to, jaké myšlenky mě napadaly. Už jsem si nás představovala nahé v posteli. Co blbneš, vždyť je to synovec, krotila jsem své myšlenky. Sotva jsem ho ale ráno znovu spatřila, věděla jsem, že jsem v průšvihu. Uklidňovala jsem se, že určitě stejně co nevidět odletí a já budu mít čistou hlavu.

Tomáš se ale zmínil, že už v Čechách zůstane a usadí se. Už si taky musím najít ženu," smál se. Já měla sto chutí zařvat: „Vezmi si mě!" Manžel si ze mě začal utahovat, že se mi snad Tomáš líbí. Co tě bere, vždyť je to rodina," mírnila jsem jeho narážky. To, že měl pravdu, jsem si nechala pro sebe.

Jsem do synovce zamilovaná a on to cítí stejně

Tomáš za námi začal pravidelně jezdit. Se Stanislavem mají skvělý vztah. Kdykoliv je u nás, mohu se roztrhnout, abych byla v jeho přítomnosti. Jednou přijel, když nebyl muž doma. Skoro jsem se bála, že se neudržím a vrhnu se na něj. Tomáš ale přišel s něčím, s čím jsem nepočítala. Přiznal, že se mu líbím a touží po mě.

Toho večera jsem ho od nás vyhnala se slovy, že to přeci nejde. On se ale nevzdává. Posílá mi zprávy, kde mi vysvětluje, že máme možnosti. A já vím, kam míří. Stačilo by, abych se se Standou rozvedla. Pak by se náš vztah změnil. Ale copak mohu tolik riskovat a zahodit vše kvůli poblouznění? Já sama nevím, jestli je to vážně láska. Jenže z hlavy jsem ho zatím nedostala. Nevím, jak dlouho mu zvládnu odolávat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články