Jindřich (29): Přítelkyně po mně vyžaduje intimnosti během svých dnů. Dělá se mi z toho špatně

Jindřich (29): Přítelkyně po mně vyžaduje intimnosti během svých dnů. Dělá se mi z toho špatně
Zdroj: Unsplash

Jindra byl ze své nové známosti nadšený, dokud nepřišla s neobvyklou prosbou. Klára se chce milovat i během svých dnů. Jindrovi to přijde nechutné a nehygienické, Klára si to ale v tomto období užívá mnohem víc. Najde odvahu, aby jí řekl pravdu?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 06. 2022 13:00

Když mi přítelkyně poprvé navrhla, abychom se milovali během jejích dnů, myslel jsem si, že je to pokus o vtip. Klára (28) to však myslela vážně. Bránil jsem se tomu zuby nehty, ale byla neoblomná. Musím říct, že to byl velmi nepříjemný zážitek. Ona si to však náramně užila. A teď sex během menstruace vyžaduje pravidelně.

Přítelkyně vyžadovala milování během menstruace

Myslím, že už jsem od někoho slyšel, že když to holky mají, jsou víc roztoužené. Na vlastní kůži jsem si to ověřil u Kláry. Chodíme spolu teprve půl roku, je to fajn holka a mám ji rád. Skvěle se doplňujeme. Když došlo na naše první milování, byl jsem nervózní, protože mi záleželo na tom, aby se to povedlo.

A pokud bych měl náš sex ohodnotit, dal bych mu za jedna. První tři měsíce šlo všechno jako po másle a já se radoval z fungujícího vztahu. To ovšem jen do chvíle, kdy přišla s nezvyklou prosbou. „Jindříšku, já mám chuť na sex," začala jednou. „Jasně, jdeme na to," chystal jsem se na věc. „Já to ale ráno dostala, jestli ti to nevadí," špitla nesměle.

„Aha, tak to budeme muset počkat," reagoval jsem. „A proč? Můžeme to zkusit i tak..." navrhla. „Tak na to se asi necítím," odvětil jsem. Když jsem si totiž představil tu krev kolem, udělalo se mi mdlo. „Ale já jsem hrozně nadržená. Pojď na to," začala mi olizovat ušní lalůček. A to je moje slabé místo. Byl jsem však rozhodnutý, že do toho nejdu.

Byl to pro mně hrůzný zážitek

Ona mě ale tak dlouho sváděla, až jsem už nemohl odporovat. Vzali jsme si ochranu a šli na věc. Jenže už když jsem jí sundal kalhotky, ucítil jsem nepříjemný zápach. Lehce se mi zvedl žaludek. Klára sténala a já věděl, že teď z toho už necouvnu. Celý náš akt jsem provedl se zavřenýma očima.

Byl to hrozný zážitek. Musel jsem stát deset minut pod tekoucí vodou, abych to ze sebe smyl. Klára byla nadšená. Svěřila se mi, že díky tomu, že má své dny, byl její orgasmus víc procítěný a intenzivní. „Taky sis to tak užil?" zajímala se.

„Jak se to vezme," odvětil jsem a nechtěl se o tom bavit. Sotva jí skončil menzes, dostal jsem na sex chuť já. Klára si ho neužívala tak, jak v průběhu svých dnů. Odevzdaně ležela v posteli a nechala mě, ať si hraji. Hned jsem poznal, že si to neužívá. A dělá to jen proto, aby byl klid. „Víc mě to baví při mých dnech. Už se nemůžu dočkat, až zase přijdou," zmínila se.

Rozcházíme se v pohledu na dobrý sex

A v tom je ten problém. Zcela se nám začaly rozcházet pohledy na kvalitní sex. Ona ho chce převážně jen během svých dnů. Já to mám naopak. Když to má, sex nechci. Přijde mi to nechutné a nehygienické. Já chápu, že se jí asi plaší hormony a je nadržená, ale na mě je to moc. Přijdu si jako řezník.

Nic mě na tom nerajcuje. Mám Kláru rád a nechci se jí dotknout. Jenže už nemůžu dál. Není to o ní, ale o tom, že mi nepřijde vzrušující užívat si to právě v této situaci. Za pár dní to má dostat. A už přesně vím, co nastane. Tentokrát už jí musím říct pravdu. Snad mě pochopí a náš vztah nepohoří.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články