Lukáš (33): Chci si vzít svou přítelkyni, rozhodlo o tom něco, co řekla během milování

Lukáš (33): Chci si vzít svou přítelkyni, rozhodlo o tom něco, co řekla během milování
Zdroj: Pixabay

Žádná z žen, které měl Lukáš v posteli, neuspokojila jeho tajné chutě. Sám to však nedokázal pojmenovat. Až když poznal na oko nevinnou Lídu, něco se změnilo. Neměl přehnané představy o tom, jaká bude v posteli. Když však došlo na sex, nestačil se divit. Ti dva si v ložnici tak sedli, že si ji chce vzít za ženu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 03. 2022 10:00

Já vím, že to, co si teď přečtete, bude působit dost povrchně, ale je to tak. Pro mě je strašně důležité, aby mi žena po mém boku seděla především v posteli. Každý máme ty priority někde jinde, ne? Měl jsem poměrně dost žen, ale u každé mi něco chybělo. Až s Lídou (30) jsem okusil to, po čem jsem toužil. Umí si v posteli říct, co právě potřebuje. A to mě vzrušuje.

Nemohl jsem narazit na ženu, co to v posteli umí

Před Lídou jsem měl v posteli tak desítku žen. Každá měla něco do sebe, ale nikdy se nemilovala tak, jak bych si přál já. Vždycky jsem v sexu něco postrádal. Nešťastné bylo, že jsem to sám nedokázal pojmenovat. Zkrátka jsem to cítil. Nerad bych urazil některou z žen, která se ocitla v mé posteli. Pocta všem, kterého do toho se mnou šly...

Pořád jsem hledal TO něco, co mě uspokojí na sto procent. Když jsem se seznámil s Lídou, ani ona nevypadala na královnu sexu. Působila spíš nesměle než jako tygřice, která ze mě doma strhá oblečení. Nicméně bylo tam něco tajemného, co jsem chtěl odhalit. Možná právě ta její nesmělost ve mně vzbuzovala touhu ve vztahu setrvat.

V rozhovorech se držela zpátky, ke všem se snažila vyjadřovat pokorně a s úctou. Často jsem měl pocit, jestli není spíš nudná. K sexu došlo až po čtvrt roce. Moc jsem od toho nečekal. Mohla jedině překvapit. A to se právě stalo. V ložnici se změnila v hotovou bohyni a já se nestačil divit. Dokázala něco, co žádná žena před ní.

Nová přítelkyně v posteli předčila má očekávání

Začali jsme klasicky orálním sexem. Šel jsem na řadu jako první. Je fakt, že to, jak si hrála s mým pokladem, bylo velmi působivé. Málokterá žena si dá ráda penis mezi prsa a hraje si s ním. Tím si hned na začátku nasbírala plusové body. Když jsem ji chtěl pusou udělat dobře, trochu to vázlo. Nevydala ani hlásku, jen tak ležela.

Znervózněl jsem, protože zrovna v orálním sexu jsem vážně třída. Už jsem to chtěl vzdát, když promluvila: „Chtěla bych, abys jazykem zrychlil a víc přitlačil." Byl jsem v rauši. Ona si řekla, co chce, jásal jsem sám pro sebe. Udělal jsem přesně to, co chtěla. Během několika málo okamžiků dosáhla orgasmu. Podle toho, jak se vlnila, musel být fakt dobrý.

Pořádně mě to nabudilo. Vzal jsem si ji zezadu. Opět bylo pár minut podivné trapno, protože jsem jasně poznal, že si to neužívá. Rozpustila si vlasy a řekla direktivně: „Chytni mě za vlasy a moc se se mnou nemaž. Chci cítit každý tvůj příraz." Tak mě tím povzbudila, že jsem měl co dělat, abych neměl hned hotovo.

Přesně takovou ženu musím mít za manželku

Nakonec to bylo jedno z těch nejlepších čísel, co jsem kdy měl. Dlouho jsem na naše milování vzpomínal. Současně jsem se nemohl dočkat toho dalšího. S takovou ženou, která si řekne, co se jí líbí, se chci milovat pořád. Každé naše další milování bylo lepší a lepší. Získávali jsme k sobě důvěru, takže si začala čím dál tím víc říkat, co vážně chce.

O to byl sex lepší. Nemuseli jsme ztrácet čas nějakými okázalostmi. Lída je žena, kterou nesmím pustit z ruky. Vím, že žádat o ruku po roce chození je možná brzy, ale chci ji. Musí být jen moje. Myslím, že takových moc není.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články