Matouš (35): Naše milování s manželkou se změnilo v peklo. Každý přitom řešíme jiný problém

Matouš (35): Naše milování s manželkou se změnilo v peklo. Každý přitom řešíme jiný problém
Zdroj: Freepik

Matouš řeší po narození dcerky vážný problém. Zatímco on stále touží po sexu, jeho žena se chová velmi chladně. Milování jí nic neříká. A Matouš absolutně netuší, co s tím.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 02. 2022 09:00

Ani v tom nejhorším snu by mě nenapadlo, co všechno se po manželčině porodu může změnit. Nejzásadnější veletoč jsem zaznamenal v oblasti sexu. Ten se pro nás stal peklem. Každý ale řešíme jiný problém.

Po ženině porodu strádám nedostatkem sexu

S Regínou (32) jsme si milování vždycky užívali. Nebáli jsme se ani různých experimentů. Rádi jsme zkoušeli nové polohy či zajímavá místa. Máme za sebou hodně. Sex v lesíku či kempu plném lidí. Nevadil nám ani něžný sex v pohodlí domova. Milovali jsme se tak čtyřikrát týdně. Vyhovovalo nám to oběma.

Kdy došlo k mírnému zhoršení situace, bylo v pokročilém stadiu těhotenství mé manželky. Když už měla velké břicho, ztrácela na sex chuť. Já se to snažil chápat, ale lehké to nebylo. Regína mě uspokojovala alespoň orálně. Po porodu, který byl podle jejích slov drsný, bolestivý a dlouhý, se změnilo ještě víc.

Celé šestinedělí jsme měli sex zakázaný. Nedošlo ani na ten orální, takže jsem měl smůlu. Všichni pořád říkali, že až se žena dá dohromady, věci se začnou vracet do normálu. Odpočítával jsem dny, kdy přijde moje chvíle a budu se moci sexuálně vybít. Regína se na to ale moc netvářila. Odmítala mě pro únavu a nechuť.

Její vagína je po porodu jiná

Vždycky jsme spolu mluvili narovinu, takže jsem jí dal jasně najevo, že už TO potřebuji. Odevzdaně si lehla na postel. ,,Tak šup, ale ať je to rychle,“ pronesla otráveně. Další šok mě čekal v momentě, kdy jsem do ní zajel. Její dříve uzoučká vagína byla o dost širší. Penis mi tam lítal a já se nemohl vzrušit.

Z Ginina výrazu jsem pochopil, že ani ona si to neužívá. ,,Už?“ hlesla. ,,Ne, nějak mi to nejde,“ zamumlal jsem a zabalil to. ,,Konečně,“ ulevilo se jí. Na očekávanou metu jsem se nedostal. Vzalo mi to část mého ega.

Skoro se mi chtělo zalézt někam do kouta a brečet. Za pár týdnů jsem to zkusil znovu. Ani tentokrát nebyla Gina nadšená. ,,Musí to být? Mám dost práce kolem malé,“ dala najevo nechuť. ,,Zkusme to,“ přemlouval jsem ji. Obětavě se mi podrobila, ale dopadlo to stejně. Navíc ji to i bolelo.

Budu se muset nějaký čas uspokojovat sám

Zapátral jsem na internetu, jak z toho pekla ven. Dočetl jsem se, že se při porodu vagína vytahá. Někdy se sama stáhne zpět, někdy tak bohužel zůstane. To mě polilo horko. Znamenalo by to, že náš skvělý sex se už nikdy nebude opakovat. Doporučují se nějaké Kegelovy cviky. Takže jsem zahájil misi, jak ženě říct, aby se sebou něco udělala.

Volil jsem šetrná slova, ale pochopen jsem nebyl. ,,Já mám podle tebe vytahaný spodek? Jsi hulvát,“ spustila na mě. ,,Tak si zkus malou dírkou prorvat dětskou hlavu,“ zuřila. Na cviky ani nedošlo. Odkázala mě na moje dvě zdravé ruce a porno. No, zatím mi nic jiného nezbývá. Doufám, ale, že s tím něco udělá, protože jinak náš sexuální život navždy pohřbila.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články