Světlana (25): V těhotenství se mnou přítel nechce spát. Má panickou hrůzu, že je to nebezpečné

žena, těhotenství
Zdroj: Freepik.com

Než se paní Světlana rozhodla, že budou mít s manželem miminko, užívali si spolu za dveřmi ložnice příjemné radovánky. Ve chvíli, kdy zjistila, že je těhotná, téma intimností její manžel na dlouhý čas uzavřel. Z čeho měl přesně strach a proč se rozhodl vyčkat, než žena porodí, to se dočtete v tomto příběhu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 08. 2020 16:30

Jmenuji se Světlana a s přítelem Martinem (32) jsme se rozhodli založit rodinu. Povedlo se. Poměrně rychle jsem přišla do jiného stavu. Těhotenství bylo pohodové, nic mi nebylo, fungovala jsem zcela normálně. Tedy až na to, že se mi výrazně zvedl sexuální apetit. Doufala jsem, že za to bude Martin rád. Opak byl pravdou. Martin se někde dočetl, že pohlavní styk během těhotenství je velmi nebezpečný, a tak se rozhodl, že než se dítě narodí, nebudeme spolu spát.

Zkoušela jsem ho svádět, jak jen to šlo

Říkala jsem si, je to chlap, přece se nenechá moc dlouho přemlouvat. Denně jsem se večer promenádovala doma jen lehce zahalená. Zkoušela jsem to i přes nemravné vtípky. Ale nechytal se. Někdy jsem na to šla napřímo a prostě na něj skočila. Nic z použitých zbraní ale nezabíralo. Byla jsem zoufalá. Měla jsem neskutečnou potřebu to ze sebe dostat, ale nebylo jak. Napadlo mě provokovat ho, že pokud nechce on, jiný muž se tak bránit nebude. Taky střela vedle, navíc jsme se pohádali a týden se mnou nemluvil.

Na dítě jsem se těšila stejně jako na sex

Čas plynul, porod se blížil a já už se nemohla dočkat, až budeme tři a současně i na to, až začne náš intimní život zase fungovat. Plán byl, že porodím přirozenou cestou a to se také podařilo. Martin byl u porodu, trval na tom. Narodila se nám zdravá a krásná holčička. Když skončilo šestinedělí a byla už veliká naděje, že se pomilujeme, přišla další rána.

Martin měl stále před očima porod naší dcery a nedokázal se přes to přenést. Mluvil o jakémsi bloku.

Dcera bude slavit třetí měsíc a my máme v ložnici stále ticho. Jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat, než se s tím Martin srovná. Netušila jsem, že skoro rok bez sexu budou i pro ženu taková muka.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články